Ha kifejtem a véleményem egy vallással kapcsolatos témában és semmi degradáló dolgot nem írok bele miért pontozzák le a válaszaim?
"kivéve a kötekedő-ateista válazokat"
Miért nem mondasz igazat?
Azokat pontozzák leginkább le... meg persze a normális ateista válaszokat is.
Meg a vallásos válaszokat is. Ebből is látszik, hogy itt a józan ész ritkán jut szerephez.
Szia
Nem tudom téged mennyire zavar a pontozás?!
Ha kiírtad kérdésben, ez arra enged engem következtetni, hogy - zavar tégedet. De lehet, hogy tévedek.
Engem egyáltalán nem érdekel, hogyan pontoznak engem. Mert ha úgy érzem, van mondanivalóm egy témában, hát- megírom.
Soha nincsen szándékomban megbántani valakit, vagy azt ültetni el valakiben, hogy csak az az egy a tuti, amit én gondolok. Csak legföljebb van valamiről véleményem, és ezt elmondom.
Hát nem mindegy, hogy 10 vagy 70%-os vagyik? Ettől én nem leszek sem több, sem kevesebb:-)
Általában a fölényeskedő, személyeskedő, és modortalan válaszokat pontozom le. Csak remélni todom, hogy TE nem voltál közöttük:-) Névtelenül nem könnyű azonosítani.
Üdvözöllek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!