Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha kifejtem a véleményem egy...

Ha kifejtem a véleményem egy vallással kapcsolatos témában és semmi degradáló dolgot nem írok bele miért pontozzák le a válaszaim?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 22:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%

"kivéve a kötekedő-ateista válazokat"

Miért nem mondasz igazat?

Azokat pontozzák leginkább le... meg persze a normális ateista válaszokat is.

Meg a vallásos válaszokat is. Ebből is látszik, hogy itt a józan ész ritkán jut szerephez.

2015. máj. 26. 12:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Soha egyetlen alkalmat sem mulasztok el, hogy lepontozzak egy olyan választ, amelyik bűntudatot próbál kelteni bennem, ha ezt teszem. Kit érdekel, ha valakinek más a véleménye, mint nekem? Szíve joga. Ne legyen bunkó, ne legyen lekezelő, ne legyen manipulatív, és akkor nem teszem. De ha valaki manipulálni próbálja az olvasóit, hogy "lehet lepontozni", vagy csak kilátásba helyezi, hogy úgyis le fogják pontozni, mert megmondta a tutit, azt akkor is lepontozom, ha egyébként a véleménye miatt nem tenném. Biblikusan szólva: legyen neki a hite szerint. Jézus is azt mondta a példázatban szereplő szolgának, aki elásta a kincsét, hogy a te szavaid alapján ítéllek meg. Ha lehet lepontozni, vagy úgyis lepontoznak, vagy azért pontoznak le, mert igazam van, akkor legyen úgy, kivétel nélkül. Jó ha ezt megszokják azok, akik ezt nem érzik, mert Isten is hasonlóan fog tenni majd egyszer. Velem is előfordul, hogy olyan választ sikerül írnom, ami nem üti meg a fenti mértéket, ilyen esetekben egyáltalán nem húzom fel az orromat, ha lepontoznak, én is azt tenném. Ugyanez a joga minden egyes idelátogató fórumozónak megvan. Tessék élni vele: fel vagy le! Ez egyáltalán nem személyeskedés.
2015. máj. 26. 13:21
 13/13 KZitus ***** válasza:

Szia

Nem tudom téged mennyire zavar a pontozás?!

Ha kiírtad kérdésben, ez arra enged engem következtetni, hogy - zavar tégedet. De lehet, hogy tévedek.

Engem egyáltalán nem érdekel, hogyan pontoznak engem. Mert ha úgy érzem, van mondanivalóm egy témában, hát- megírom.

Soha nincsen szándékomban megbántani valakit, vagy azt ültetni el valakiben, hogy csak az az egy a tuti, amit én gondolok. Csak legföljebb van valamiről véleményem, és ezt elmondom.

Hát nem mindegy, hogy 10 vagy 70%-os vagyik? Ettől én nem leszek sem több, sem kevesebb:-)

Általában a fölényeskedő, személyeskedő, és modortalan válaszokat pontozom le. Csak remélni todom, hogy TE nem voltál közöttük:-) Névtelenül nem könnyű azonosítani.

Üdvözöllek:-)

2015. máj. 26. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!