Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha kifejtem a véleményem egy...

Ha kifejtem a véleményem egy vallással kapcsolatos témában és semmi degradáló dolgot nem írok bele miért pontozzák le a válaszaim?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 22:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
ez egy gonosz játszma... csak egy maradhat... a legmagasabb százalékú... nem tudtad?
2015. máj. 25. 23:02
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
az én taktikám: utolsókból lesznek az elsők. nem embereknek kell megfelelni, hanem Jézusnak.
2015. máj. 25. 23:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Milyen igaz. :)
2015. máj. 25. 23:10
 4/13 Tamás321 ***** válasza:
Az árulkodó kérdés mindig ez: kifejtenéd ezt bővebben? És tudod miről árulkodik ez a kérdés? Arról, hogy aki ezt feltette, általában ellent akar neked mondani. Szinte soha nem azért teszi fel ezt a kérdést, mert szeretné megérteni a fejtegetésed révén a választ, hanem csak szeretne ellentmondani. Ez az átlátható trükk. Téged feleslegesen akar gyötörni, hogy magyarázkodj, de ő már előre tudja, hogy csak vitatkozni akar vele, és előre eldöntötte, hogy nem fog igazat adni neked. A lepontozás pedig onnantól indul be, amikor felgerjed a harag ellened, mert nem a tetszésükre valót válaszolsz. Ez sokszor bekövetkezik az igazság közlőivel, mert az emberek, maga a világ a hazugságot eszi, mint a disznó a moslékot. Olyanok, mint a keselyűk, akik a fertőző hullákat szeretik, az a kedvenc eledelük. A többség számára nem lehet igazságot kifejteni, mert neked támadnak, mint a disznók, akik elé gyöngyöt vetsz. A Bibliát például nagyon szeretik támadni, ócsárolni, lejáratni és hamisnak állítani be. Maga a tisztaság és a tiszta lélek nem megfelelő számukra, hanem dühösködnek ellene. Ha nekem azt mondják, hogy kifejteném-e a válaszom bővebben, akkor azt írom, hogy nem.
2015. máj. 25. 23:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Sajnos az elfogadás, egymás megértése ismeretlen fogalommá kezd válni ebben a világban.
2015. máj. 25. 23:18
 6/13 anonim ***** válasza:
azért mert sokan nem látják be, hogy az csak egy vélemény, rögtön neked akarnak ugrani, nekem is ismerős a helyzet :D másik kedvencem mikor külön kiemelem ,hogy pl "a másik oldal úgy gondolja, hogy... nem állítom ,hogy igazuk van, de a kérdéshez ez is hozzá tartozik" és ezt is lepontozzák, nem hogy nem lehet jogom a véleményemhez, hanem más véleményének ismeretéhez sem? XD
2015. máj. 25. 23:35
 7/13 anonim ***** válasza:
A "nem degradáló" jelző a te olvasatod, lehet, hogy a másik oldal máshogy látja. A másik az, hogy az ún. lepontozás nem személyek ellen irányul, hanem az ellen, amit az ember képvisel. Vannak kifejezetten pimasz és provokatív beszólások, amelyek sem nem humorosak, sem nem jópofák, csak egyszerűen bunkók. Ezeket gondolkodás nélkül lepontozom. A másik kategória, amelyik olyan távol van az igazságtól, mint a paprika osztályozás a liftszereléstől. Nagyszerű, hogy az embernek véleménye van valamiről, mindenkinek van, de sokan nem veszik a fáradságot, hogy a véleményüket megalapozzák, hanem egy óriásit ütnek a hasukra, és kinyilatkoztatják, amit éppen abban a pillanatban gondolnak. Ezek a válaszok sem hasznosak. Természetesen mindenkinek joga van a véleményéhez, ahogy másoknak joguk van ezt értékelni fel, vagy le. Talán igazságosabb rendszer lenne, ha nullától százig lehetne pontozni egy választ, a jelenlegi rendszer azonban kötött. Egyébként senki más nevében nem beszélek. Sokfajta motiváció képzelhető el, ami valakit arra késztethet, hogy leértékelje valakinek a hozzászólását. Olyanok is vannak, akik se a zöldet, se a pirosat nem merik megnyomni, ami számomra érthetetlen.
2015. máj. 25. 23:43
 8/13 anonim ***** válasza:

Sokan egyszerűen mindent lepontoznak.

Mások mindent lepontoznak, ami nem tetszik nekik - függetlenül attól, hogy mennyire igaz vagy hasznos.

Nézd meg, hogy ezt a választ is le fogják pontozni.

2015. máj. 26. 09:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Jah, én is itt lettem 75-ből 57%-os. Nincs jelentősége.

De azt gondolom, hogy az ember nem megy utána a másik állításának, mert az sok idő, inkább amit ő gondol, vagy a gyülekezetbe sugallnak, az a mérvadó, mert ők biztos jól tudják. Így kell megosztani az embereket. Ebből lesz a "Majd én megmondom, hogy miről mi legyen a véleményed".

Ha mást gondolsz, majd jól kirekesztelek, lenácizlak, akkor te antiizé vagy, nem vagy eukomfort, összeférhetetlen vagy,stb.

2015. máj. 26. 10:06
 10/13 anonim ***** válasza:
gyakran minden vallásos kérdésben minden választ lepontoznak, kivéve a kötekedő-ateista válazokat, szerintem ezt azok csinálják akik minden kérdéshez függetlenül a témájától annyit írnak ,hogy "minden vallás hülyeség, minden vallásos hülye! Be kéne tiltani!"
2015. máj. 26. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!