Igaz, hogy a tanúk tiltották egy időben az oltások elfogadását?
kedves grkaty
kaptam privátba levelet. igazad is van, de tévedsz is, és a tévedésed elég súlyos, mert azt mutatja, hogy nem vizsgáltad meg annak az "életadó igazságnak" a forrását, azaz az általad legtöbbet forgatott kiadvány kiadóját. pedig az a kiadvány, amit második legtöbször forgatsz, arra buzdít, hogy mindíg járjunk utánna, honnan való az a nyalóka. sőt, a biblia is ezt tanítja.igazad van abban, hogy nem russel idejében tíltották az oltásokat. hanem 1923-tól 1953-ig. ha tudsz angolul, erre biztos, hogy van lehetőséged. de te tudod, valóban jó dolog lehet a táblagép, egész egyediek így a válaszaid. nyuszicica:-) de egy idősebb vént is megkérdezhetsz. például a férjedet... de ha ő sem tudja, ne add fel, az információ szabadon áramlik az interneten, te mindíg a kutatásra buzdítod az embereket, nem? biztos lehetsz benne, hogy semmi baj nem lehet abból, hogyha megvizsgálod a régebbi kiadványokat, hiszen azok is a hű és bölcstől származnak, ugye? az angol kiadványban még szép gúnyrajz is van azokról, akik elfogadták az oltást. egyébként érdekes, hogy ezt azért tették, mert vérből állították elő ezeket az oltásokat, a cikk szerint,tehát igenis volt bibliai alapja, és helyesen tették. de akkor most miért fogadhatják el az oltásokat a tanúk? a magyarázat szerint rájöttek, hogy az nem számít evésnek, ivásnak, vagy vérátömlesztésnek... akkor viszon mégiscsak hiába tiltották? ezúton köszönöm a buzgó kutatást annak a KERESZTELETLEN HÍRNÖKNEK, aki vette a fáradságot, hogy nyuszicica nyomogatása helyett belinkelje ezt az anyagot.
grkaty nevű felhasználó válasza:
"Sohasem volt tiltva az oltás a Tanuknál"
Ismét szia:-)
Valamelyik kommentedben bizonyítékot kérsz...
Nos először arról szeretnék írni, hogy ezt az oltás-betiltást a tanúknál tőled hallom először! Dehát ez az én hiányossságom leheet:-) Ezelőtt sosem halottam róla.
Ahol én élek a gyereket föl sem veszik az iskolába, ameddig meg nem kapja az összes védőoltást, amelyeket 6 éves korig meg kell kapnia. Hát ez is bizonyíték, mert minden gyerekünk jár, vagy járt iskolába, még főiskolára is(az enyém), igaz akkor már csak a tetanusz volt ajánlott(nem kötelező)
ezelőtt én sem hallotam róla. ezért tiltja a szervezet, hogy megvizsgálj bármi mást, az ő kiadványaikon kívűl... sőt, az ő régebbi kiadványait sem vizsgálhatod meg, azokból csak azt, amit ő jónak tart. gondolom, akkor a kőbibliáról sem hallottál.. a piramisokról sem. a csodabúzáról sem...
elhiszem, hogy beoltattad a gyerekeket, meggyőzödésem, hogy a tanúk rendes emberek, csak elfelejtik megvizsgálni, milyen forrásbol isznak. sőt, ez nem is helyes megállapítás, mert nem elfelejtik, hanem meg vannak fenyegetve, hogy nehogy meg merjék tenni, mert elvesztik az örök életüket, a családjukat, és a barátaikat. az emberektől való félelem... csapda. a saját régebbi kiadványaikat összegyüjtötték, és bezúzták!!! EGYES INFORMÁCIÓK SZERINT... nyilván errőlegy vén többet tud. például azt, hogy nem beszélhet róla.
Kedves kérdezö mi arról igazán nem tehetünk, hogy egyes emberek elszakadtak és elszakadnak tölünk. Hallottam róla,hogy a Ruszel testvérünk halála után is volt csoport, mely elszakadt tölünk és saját csoportot alapítottak meg. Azóta is vannak ilyen "leszakadt" csoportok.
Az emberek aztán összetévesztik öket velünk.
Itt a lényeg az, hogy igazán nem foglalkozunk velük. A Biblia szép üzenetét hirdetjük, az öszinte embereknek segítünk, hol találják meg ezt a hírt a saját Bibliájukban. Ez a feladatunk, nem az hogy tanulmányozzuk,hogy mit mondanak akik elszakadtak tölünk. Semmi közünk hozzá.
Fogalmam sincs, hogy az ilyen "szakadárok" mit tanítanak az oltásról, meg egyébbröl.
Az oltások csak itthon kötelezőek. Szerinted miért? Van egy ismerősöm, mégcsak nem is vallásos, de nem engesi a gyerekek oltását. Amióta van kötelező oltás, előjöttek a lisztérzékeny, tejérzékeny, stb. esetek. Neten van erről sok videó. https://www.youtube.com/watch?v=0E0vipBBlzY
A tanúk jól tették, Katy kár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!