Hova járjak Istentiszteletre?
Teljesen összezavarodtam.
Gyülekezetek,templomok.Hol találom meg a keresztény egyházat?
Melyik az igazi,ha mindenki kereszténynek vallja magát?Görög katolikusnak vagyok megkeresztelve.
Köszönöm Mindenkinek!
Nagyjából dűlőre jutottam,hogy melyik közösséget,templomot fogom megnézni.
Az antikrisztus vajon hangos lesz?
Mindenkinek fel fog tűnni?
Kedves Kérdező!
ugyanebben a dilemmában voltam én is három évvel ezelőtt kb mint te most.
de Isten kegyelméből rátalálhattam arra az útra amelyről teljes meggyőződéssel állíthatom hogy hozzá vezet,a teremtőnkhöz.
Nagyon sok vallás van a világon az tény.
De Krisztus az Isten fia nem vallásosságra tanította az embereket,hanem arra hogyan tudunk Istenhez közelebb kerülni,hogyan élhetünk Isten kegyelmében.
szeretettel ajánlom neked a blogot amelynek az a címe hogy az üdvösség szűk és keskeny útja Krisztus által Istenhez című blogot,amit itt találhatsz:kihivottak.blogspot.hu
ha megnézzük a bibliát,láthatjuk hogy Krisztus amit tanított az embereknek az Istenről,az szöges ellentéte volt a vallásos farizeusoknak a tanításainak,a szadduceusoknak stb,nem hiába akarták őt megölni.
a mai világban is ugyanez a helyzet,a Krisztus igaz,hamisítatlan beszédeinek sajnos nincs helye a világunkban,el van rejtve:
1Kor 2:6 Bölcsességet pedig a tökéletesek között szólunk, ámde nem e világnak, sem e világ veszendő fejedelmeinek bölcsességét,
1Kor 2:7 hanem Isten titkos bölcsességét szóljuk, azt az elrejtettet, amelyet Isten öröktől fogva elrendelt a mi dicsőségünkre.
1Kor 2:8 Ezt e világ fejedelmei közül senki sem ismerte meg, mert ha megismerték volna, nem feszítették volna meg a dicsőség Urát.
1Kor 2:9 Hanem amint meg van írva: Amiket szem nem látott, fül nem hallott, és emberi szív meg sem gondolt, azt készítette Isten az őt szeretőknek.
az előzőhöz szeretném hozzáfűzni hogy Isten beszéde mit mond:
Préd 1:9 Ami volt, ugyanaz lesz ezután is, és ami történt, ugyanaz történik majd ezután is. Semmi új nincs a nap alatt.
Préd 1:10 Van, amiről azt mondják: „Nézd, ez új dolog”, pedig már rég megvolt előttünk, ősidők óta.
Kedves 24-es Válaszoló!
Nagyon hasznos volt a blog bejegyzés.
Köszönöm!
Vidiripi
Kérdező!
Kérdezd meg Istentől hittel, imában, hogy adjon választ erre a kérdésedre.
Kérd és megadatik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!