Ha Isten számára nem a vér hanem mondjuk a szív lenne szent mint az élet jelképe akkor a szívtranszplantáció tiltott lenne?
Jehova Tanúinak teológiai nézeteit figyelembe véve. És azt hogy szerintük a hit abszulút a logikán és a racionalitáson alapul.
(A zsidókhoz írt levél 11:1)
És a műszívvel mi lenne a helyzet?
J.T.-ék általában nagyon tudatlan, befolyásolható emberekből állnak. De vannak hasonló gyalázatos társaságok a Földön.
Sajnos...
Jehova tanúi között sok az értelmiségi is, akikkel én találkoztam eddig még mindig kedves, inteligens emberek voltak, szerintem nem őrültek ,vagy hülyék, vagy sarlatánok, az átlag jehova tanúja szerintme őszintén hiszi amit mond és őszinte jó szándék vezérli
egyébként ebben a vértranzfúzió tiltásban tévednek, és ez még ateista szemmel si belátható, hogy nem amolyan "marginális teologiai kérdés" hiszen életek múlnak rajta, ha van igény ezt az állításomat bizonyítani is tudom
Itt inkább azt ismételgetik az embereket, amit a másiktól hallottak, vagy amit a médiákban olvasnak és komplett megeszik.
Az orvostudomány ezen a téren nagyon fejlett. Ha tényleg valamit meg akartok tudni, írjátok be a keresöbe a "vérnélküli sebészet"-et.
Meg lesztek lepödve. Sok országban egyre jobban terejed a vérnélküli sebészet és ezt nem csak a Tanúk kívánják, hanem a jól informált emeberek is.
Szívmütétektöl kezdve...de minek is írjam, nekem úgy sem hisztek. Akit öszíntén érdekel keressen a neten a Magyarországi vagy a küldföldi híres kórházak neveit is megtalálja.
akit érdekel kereshet böven infot
Mindenki azt tesz természeseten amit akar. Ez az emberi szabadság.....
a 2-es kommentjén majd hanyatt vágódtam.... ez a baj, hogy egyes emberek butaságokat terjesztenek.
Igenis, a szív leállását vissza lehet fordítani, szerencsére sok esetben. De sürget az idö!!!!!
Életemben nem hallottam ekkora baromságot!!!!
Söt 2-es a kutya kötelességed megtenni, gyorsan mentöt hívni, és megtanulni az elsösegélynyújtás alapjait !!!!
Mond az eszméletlen talán megmondja neked, hogy milyen vallású?
Valahogy únom ezt a sok butaságot...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!