Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Isten számára nem a vér...

Ha Isten számára nem a vér hanem mondjuk a szív lenne szent mint az élet jelképe akkor a szívtranszplantáció tiltott lenne?

Figyelt kérdés

Jehova Tanúinak teológiai nézeteit figyelembe véve. És azt hogy szerintük a hit abszulút a logikán és a racionalitáson alapul.

(A zsidókhoz írt levél 11:1)

És a műszívvel mi lenne a helyzet?

2015. ápr. 24. 21:23
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
Ha a szex pont oly' fontos része a szentfazekak életének mint egy csepp víz, akkor szerintem ez a vér körüli mizéria is, hogy idegen vért nem fogadok el, csak a saját vérem adható vissza vérátömlesztés formájában egy nagy hazug duma . Feltünősködnek csak .
2015. ápr. 24. 22:36
 2/27 anonim válasza:
Amúgy meg én úgy tudom, hogy a JEHOVÁK hordanak a "zsebükben" egy kártyát, ami felhívja a figyelmet arra, hogy ő Jehova tanúja és szívmegállás esetén nem éleszthető újra .
2015. ápr. 24. 22:39
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
#3 a mentősöket biztos érdekli, meg ha valaki látja, hogy összeesik, egyből a zsebében kezd nyúlkálni, hogy megbizonyosodjon róla az újraélesztés előtt, hogy nem jehovai-e... xD
2015. ápr. 24. 22:45
 4/27 anonim válasza:
Furi, de ezek valóban így nyomják .
2015. ápr. 24. 22:47
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

J.T.-ék általában nagyon tudatlan, befolyásolható emberekből állnak. De vannak hasonló gyalázatos társaságok a Földön.

Sajnos...

2015. ápr. 24. 22:57
 6/27 anonim ***** válasza:
88%

Jehova tanúi között sok az értelmiségi is, akikkel én találkoztam eddig még mindig kedves, inteligens emberek voltak, szerintem nem őrültek ,vagy hülyék, vagy sarlatánok, az átlag jehova tanúja szerintme őszintén hiszi amit mond és őszinte jó szándék vezérli

egyébként ebben a vértranzfúzió tiltásban tévednek, és ez még ateista szemmel si belátható, hogy nem amolyan "marginális teologiai kérdés" hiszen életek múlnak rajta, ha van igény ezt az állításomat bizonyítani is tudom

2015. ápr. 24. 23:57
 7/27 anonim ***** válasza:

Itt inkább azt ismételgetik az embereket, amit a másiktól hallottak, vagy amit a médiákban olvasnak és komplett megeszik.

Az orvostudomány ezen a téren nagyon fejlett. Ha tényleg valamit meg akartok tudni, írjátok be a keresöbe a "vérnélküli sebészet"-et.

Meg lesztek lepödve. Sok országban egyre jobban terejed a vérnélküli sebészet és ezt nem csak a Tanúk kívánják, hanem a jól informált emeberek is.

Szívmütétektöl kezdve...de minek is írjam, nekem úgy sem hisztek. Akit öszíntén érdekel keressen a neten a Magyarországi vagy a küldföldi híres kórházak neveit is megtalálja.

2015. ápr. 25. 07:24
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
:-) a kártyán nem erről van szó. a kártyán az áll, hogy a tulajdonosa tagja egy vér nélküli műtéteket eszközökkel, gyógykészítményekkel ellátott biztosítónak, ami alapján kinyitják azt a szekrényt, ami minden korházban ott van, és a tanú megkapja a tb által nem támogatott vér nélküli dolgokat. ha megál a szíve, nyugodtan újraéleszthetik! a vér tilalma a bibliában több helyen is szerepel, ezt a zsidók is tudják.
2015. ápr. 25. 08:23
 9/27 anonim ***** válasza:

akit érdekel kereshet böven infot

[link]

Mindenki azt tesz természeseten amit akar. Ez az emberi szabadság.....

2015. ápr. 25. 08:33
 10/27 anonim ***** válasza:
44%

a 2-es kommentjén majd hanyatt vágódtam.... ez a baj, hogy egyes emberek butaságokat terjesztenek.

Igenis, a szív leállását vissza lehet fordítani, szerencsére sok esetben. De sürget az idö!!!!!

Életemben nem hallottam ekkora baromságot!!!!

Söt 2-es a kutya kötelességed megtenni, gyorsan mentöt hívni, és megtanulni az elsösegélynyújtás alapjait !!!!

Mond az eszméletlen talán megmondja neked, hogy milyen vallású?

Valahogy únom ezt a sok butaságot...:(

2015. ápr. 25. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!