Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért próbálja meg az...

Isten miért próbálja meg az embert?

Figyelt kérdés

Hisz logikus lenne hogy, aki hisz Benne azt támogassa, aki pedig nem annak megkeseritse az életet

De latok sok ateistat aki jól elvan Isten nélkül jól megy dolga sokkal jobban mint a kereszténynek, a keresztény meg kinlódik, és megpróbáltatásban él.

Szerintetk miért van ez?, szerintetek helyes igy?

2015. ápr. 18. 17:54
1 2
 1/15 anonim válasza:
el vagy tájolva , tudod az az anyagi világ :pénz , jólét,gazdagság,hírnév stb . az igazi kincs a család, barátok a hit a szeretet, szerelem :) tehát isten inkább sztem ezekben adja meg a jobbakat. mellesleg a gonosz uralkodik jelenleg a bolygón szóval aki nem tiszta az jobban hozzájut javakhoz..de mondom az az anyagi világ az egyáltalán nem azt jelenti hogy meg van mindene :D pl van olyan gazdag ember aki depressziós és hiányérzete van ? miért ? mert csak az anyagi javak nem boldogítanak.Isten támogat is csak sokan nem veszik észre.:/ ha odafigyelsz a jelekre sokat küld segítséget , tanácsot stb de persze őt kell követned és hinned benne és néha azért imádkozni :D
2015. ápr. 18. 18:06
 2/15 anonim ***** válasza:
35%
Mert nem létezik, ezért nem azon múlik a jólét, hogy ki mennyire keresztény és ki mennyire ateista.
2015. ápr. 18. 18:16
 3/15 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen az anyagi jó lét miatt gondolom ezt, nem is vagyok gazdag mert sokat szükölködöm de megelégszem azzal ami van, de a szerelemben sem vagyok boldog, reg kérem Istentől hogy addjon nekem egy társat és mégsem ad, már lassan 10 éve, és ha közel kerülök is egy lányhoz érzem hogy Ő nem lájkolja. A barátaim hát azok sem nagyon vannak, a családban apum egy nagy iszákos nem hogy részeg vagy üssön de a napi adagját megissza és féltem az egességét és hiába mondom hogy tegye le nem hallgat ránk, anyum mozgássérült, az mi boldogság

És tudom hogy nem jelent semmit nap min nap imátkozni, vagy Bibliát olvasni, templomba járni ha nem hiszem Istenben, én gyerekkoromtól fogva igy nevelkedtem, És sokszor Biblia olvasás közben, érzem hogy szól hozzám az Ur és batorit, de mégsem tudok neki hinni, mikor látom hogy amit mond és a valoság teljesen másat mutat. És ezért is nem tartom magam hivőnek mert nem tudom magam rábizni.

2015. ápr. 18. 18:28
 4/15 anonim ***** válasza:
Szia, hány éves vagy? Lehet, hogy nem éppen őt szánta neked, hanem valaki mást.
2015. ápr. 18. 20:00
 5/15 A kérdező kommentje:
23 éves és fiu.
2015. ápr. 18. 20:27
 6/15 anonim válasza:
leírtad nem hiszel igazán nem igazán bízol benne , nem adod át magad a hitnek . az úgy nem fog menni h hiszek is meg nem is . 1 voltam
2015. ápr. 18. 20:35
 7/15 A kérdező kommentje:
már elgondolkodtam ezen és tudom hogy nem jó igy de a helyzet annyira kilatástalan, hogy nem tudok, egy nagyonnagy csoda kellene
2015. ápr. 18. 20:39
 8/15 anonim válasza:
az h anyukád mozgássérült nem feltétlenül isten műve ha pedig igen akkor lehet h egyfajta megpróbáltatás. persze együttérzek nem lehet könnyű neki :/
2015. ápr. 18. 20:43
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem is azért mondtam, csak sorolták hogy a család többet számit, és igen jól kijövök a szüleimmel. En azt nem értem hogy miert kap meg valaki mindent és a másik meg senmit.(és nem anyagiakra gondolok), lányt, barátokat, élmenyeket

Minden egyből jön, gond nélkül és boldog életet él.

nekem kicsit igazságtalannak érződik

2015. ápr. 18. 20:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Amit leírtál az alapján nem lehet könnyű, de nem szabad elfejteni hogy ez a világ egy próbatétel. Kérd Istent hogy segítsen, biztos meghallgat. Egyébként sok 100 millióan így is rosszabbul élnek mint te.
2015. ápr. 18. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!