Isten miért próbálja meg az embert?
Hisz logikus lenne hogy, aki hisz Benne azt támogassa, aki pedig nem annak megkeseritse az életet
De latok sok ateistat aki jól elvan Isten nélkül jól megy dolga sokkal jobban mint a kereszténynek, a keresztény meg kinlódik, és megpróbáltatásban él.
Szerintetk miért van ez?, szerintetek helyes igy?
Nem feltétlen az anyagi jó lét miatt gondolom ezt, nem is vagyok gazdag mert sokat szükölködöm de megelégszem azzal ami van, de a szerelemben sem vagyok boldog, reg kérem Istentől hogy addjon nekem egy társat és mégsem ad, már lassan 10 éve, és ha közel kerülök is egy lányhoz érzem hogy Ő nem lájkolja. A barátaim hát azok sem nagyon vannak, a családban apum egy nagy iszákos nem hogy részeg vagy üssön de a napi adagját megissza és féltem az egességét és hiába mondom hogy tegye le nem hallgat ránk, anyum mozgássérült, az mi boldogság
És tudom hogy nem jelent semmit nap min nap imátkozni, vagy Bibliát olvasni, templomba járni ha nem hiszem Istenben, én gyerekkoromtól fogva igy nevelkedtem, És sokszor Biblia olvasás közben, érzem hogy szól hozzám az Ur és batorit, de mégsem tudok neki hinni, mikor látom hogy amit mond és a valoság teljesen másat mutat. És ezért is nem tartom magam hivőnek mert nem tudom magam rábizni.
Nem is azért mondtam, csak sorolták hogy a család többet számit, és igen jól kijövök a szüleimmel. En azt nem értem hogy miert kap meg valaki mindent és a másik meg senmit.(és nem anyagiakra gondolok), lányt, barátokat, élmenyeket
Minden egyből jön, gond nélkül és boldog életet él.
nekem kicsit igazságtalannak érződik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!