A szcientológusok mikor ártottak akármit is az HBO-nak? Miért kellett belerúgnia a csatornának egy amúgy is eléggé háttérbe szorult vallásba?
"A szcientológusok az emberi fajnak ártanak a létezésükkel. Tudod szívják az oxigént, eleszik az élelmet, felhasználják a vizet és cserébe mit adnak a világnak? Lószart se."
Hű! Te vagy már egy igazi éles elméjű figura. Visszaolvastad ami írtál. Amit felrósz a Szcientológusoknak azt minden ember teszi. Egyedül te akarsz a világon maradni? Nehogy már valaki elszívja előled a levegőt, elegye előled az ételt és elhasználja a vizet. Utazz el a holdra. Ott senki nem tesz veled ilyet. :D
Csak hogy lásd mit kapsz cserébe:
Na ez a legundorítóbb. Katasztrófahelyzetekbe küldik a prédikátoraikat, ahol aztán biztos lehet lelkileg megtört embereket találni. A legkönnyebb célpontokat hálózzák be a szervezetbe. Felfordul a gyomrom.
Meg azt írja a szöveg, hogy vannak szcientológusok a különböző jótékonysági szervezetekben. Ettől most a hibbant "vallásuk" jó lenne? A fenéket.
Azzal kapcsolatban amit írtam, reméltem, hogy érthető lesz, mire gondolok, de csodálkoztam volna ha a csöppnyi szcientológus agyatokkal felfogjátok. Menjetek csak tovább a clear-ség útján, fizessétek a milliókat a semmiért, de a többi még épeszű embert hagyjátok békén. A hagyományos vallások is elég kárt okoztak a világnak, a ti szellemi fertőzésetekre semmi szükség.
Igazán jóindulatú ember lehetsz, ha még a segítséget is le tudod értékelni.
Az igazán jóindulatú ember ott segít ahol tud. Te menj csak a rombolás útján tovább, de a többi jóindulatú embert hagyd segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!