Főként ortodox/haszid zsidók válaszát várom! Tudtok erre micvát?
Figyelt kérdés
Már beállt a sábesz, mikor el kellett mennem vécére, és mikor felálltam a cicesz belelógott a kagylóba, még lehúzás előtt. Ilyen esetben legközelebb letisztíthatom a ciceszt sábesz beállta után, vagy így kell hordanom szombat estéig?! Előre is köszönöm a válaszokat.2015. ápr. 8. 18:02
1/11 anonim válasza:
De kínos..... :I
Hogy jön ide a "Black Shabbat"? :D
sztem letísztithatod. Végűlis miért ne?
UI: Te nem szoktad ,levenni a jarmülkét mosdozás előtt?
2/11 A kérdező kommentje:
A Black Sabbath véletlenen került ki, szerintem a program automatikus korrekciója a sabbath-ra. Nem a jarmülkére gondoltam, hanem a ciceszre.
2015. ápr. 8. 20:16
4/11 anonim válasza:
Tényleg nem lehet? O.O
Mondjuk én nem tartok sábeszt de engem is érdekel miért. :I
7/11 A kérdező kommentje:
Mindegy, múltkor úgy hagytam a ciceszt, és így voltam az egész sábesz alatt, de szerintem, az sem jó, ha az ember nem tiszta ilyenkor.
2015. ápr. 8. 23:36
8/11 anonim válasza:
Keresztelkedj meg :) Akkor nem lesznek többé ilyen problémáid ;)
9/11 anonim válasza:
8-as!
Mindenkinek szabad akarata van!
Szóval csak csönd!
10/11 anonim válasza:
Jól van na :D Nem utasítottam, hanem csak tanácsot adtam :) Rosszindulat nélkül O:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!