Van ma Magyarországon normális pap?
Mielőtt a keresztények dühösen rám támadnának, már évek óta szeretnék megkeresztelkedni, de eddig nem jártam sikerrel. A döntésem mögött elég komoly okok állnak, hiszem a keresztény tanításokat, amikkel kapcsolatban kétségeim, kérdéseim vannak, szerintem egy értelmes pappal le lehetne beszélni,d e az igazság az, hogy valahogy kifogtam a durván jobbos papokat.
Engem nem érdekel a politika, nem vagyok sem jobbos, sem balos, de mikor a pap ahelyett, hogy prédikálna, leolt mindenkit, aki nem ír alá holmi fideszes kérdőívet (nem tudom, mi volt az, de a nevem meg a címem kellett volna) és mindezt a szószékről, az nagyon gáz.
Szomorú, mert most Húsvétkor is kicsit rossz kedvem volt, jön a Pünkösd...szívesen eljárnék templomba...ha nem lennének benne papok.
Ti mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!