Démonűzés a házból, de hogyan?
Tegyük fel, hogy már tudom a démon nevét.
Évek óta tart egy folyamat, amire talán most kaptam megfelelő választ.
A démont rontásképpen küldték rám. Nem olyan rég tudtam meg. A nevével még kétséges vagyok, de megpróbálok még néhány dolgot....
Hogyan űzhetem el az ilyen démont.... ráadásul nagyon erős?!!
Kértem segítséget szakemberektől, de nem kaptam.
Köszönöm a válaszokat.
Házszentelés első körön pl
A papok tudnak neked segíteni ebben.
Kérdező, milyen jogalapon engedelmeskedne neked egy démon? Te hol helyezkedsz el a "táplálékláncban"? Ettől függ ugyanis, hogy ki kinek van alávetve. Vagy Jézusé vagy, vagy a Sátáné. Ha nem vagy Jézusé, akkor a Sátáné vagy, ebben az esetben kifejezetten veszélyes a számodra utasításokat osztogatnod bármiféle démonnak, mert bosszút állnak, és te jössz ki a dologból rosszul.
Ha Jézusé vagy, akkor Ő bármely démon fölött áll, veled együtt. Ettől azonban még jó, ha van stratégiád.
Kicsit aggaszt, hogy itt, a GYK oldalán kérsz segítséget. Ha a szakembert is ilyen körültekintően választottad meg, akkor egyáltalán nem csodálom a kudarcot.
szia
nem csak ima segitségével, hanem minden olyan tárgy megszabadulásával is ami démonokhoz tartoznak.
S Jehova nevében Jézus által imádkozz rendszeresen.
(Róma 10:13) 13 Mert „mindenki, aki segítségül hívja Jehova nevét, megmentésben fog részesülni”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!