Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Római Katolikus hittestvérek...

Római Katolikus hittestvérek mit tennétek ha egy huszonéves fiú hallkan de mégis hallható módon mindennap 1 óra hosszasan azért imádkozna Istenhez, hogy gyógyítsa ki őt a homoszexualitásából?

Figyelt kérdés
Hogyan segítenétek neki?

2015. ápr. 6. 20:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%

Az ex-gay tábor mint olyan egy hatalmas kuruzslás ahogyan van. Ebben csak olyan ember hihet aki elég demagóg plusz alul olvasott a témában ahhoz, hogy higyjen az ilyenekben!

Ezt NEM SZABAD KEZELNI mert NEM betegség! Középkori gondolkodás ezt feltételzni!!!!

2015. ápr. 6. 22:30
 12/23 anonim ***** válasza:
ha mindenképp tönkre akarja tenni magát a srác akkor tessék, nem szabad beleszólni, ez az ő élete és úgy cseszi el ahogyan azt ő szeretné
2015. ápr. 7. 07:01
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

A véleményem az, hogy a homoszexualitás nem betegség, amiből ki lehet gyógyulni mint egy megfázásból és nem akarat kérdése hogy óhajt e valaki az lenni vagy nem.

Esetleg adj neki oda egy nevet, aki segíthet neki: Proksa Terézia, Bp., én őt ajánlom, további róla a neten elérhető, tudom hogy már foglalkozott hasonló esettel.

2015. ápr. 7. 08:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Imádkozz vele együtt egy órát. Úgy látszik, elkél neki a segítség. Nincs könnyű helyzetben, és nyilván emberi módon nem tudsz neki segíteni, mert még azt sem tudjuk eldönteni, hogy egyáltalán mi lenne a jó megoldás. Bízd Istenre a dolgot - ő is benne bízik, és jól teszi.
2015. ápr. 7. 10:54
 15/23 A kérdező kommentje:
Már mindent megtettem, hogy kimentsem őt a sátán karmaiból, együtt is imádkoztunk 1 éven át.
2015. ápr. 7. 11:11
 16/23 anonim ***** válasza:
63%

Lehet lepontozni akkor is primitív korból származó szemlélet!!!

K. mindegy mennyit imádkozol ez nem betegség NEM LEHET kigyógyúlni belőle! Ezen melyik része nem érthető????

2015. ápr. 7. 11:17
 17/23 anonim ***** válasza:
54%
Hát ha ex gay táborba kulte, nem lehet valami értelmiség, van is egy vido erről, hogy mekkora kárt okoz egy ilyen hely.
2015. ápr. 7. 11:26
 18/23 anonim ***** válasza:
55%

ex-gay tábor? lol, maguk az ex-gay mozgalom vezetői ismerték be, hogy az egész hatástalan és bocsánatot kértek a károkért, amit lelkileg okoztak

https://www.youtube.com/watch?v=aDiYeJ_bsQo

azóta meg feloszlatták saját magukat.

2015. ápr. 7. 11:34
 19/23 R8 válasza:
79%

Az én meglátásom szerint ,az 1 óra imádságot fel lehet ajánlani,más szándékra is a jó Istennek az is tetsző.

Mikor az embert mardossa a lelkiismert,hogy miért nem olyan mint mások ,én éveken keresztül átmentem rajta és be kellett látnom,hogy nem lehet megváltoztatni,a Jó Isten jó mint mondjuk,akkor ilyennek teremtett Ő ismer mindenkit ,ezért el kell fogadnia magát és kialakítani 1 életet ami a vallás ,hit és a melegsége között van ,mert teljesen,csak így lehet boldog.Mint írtam nekem is nehéz volt elfogadni ,de most,már sikerült ,de a hitemet és az imát nem hagyom el soha! Remélem sikerül megoldani és imádkozom érte !

2015. ápr. 7. 12:54
 20/23 anonim ***** válasza:

"kimentsem őt a sátán karmaiból" o.o

Ohhhh..... -_-

Nem értem ,hogy ebből sokak minek csinálnak ilyen NAGY felhajtást!

Jó én is ,ha az utcán látok melegeket csókolozni elhányom magam.

De nem értem ,hogy minek csinálnak komolyan ilyen NAGY felhajtást!

2015. ápr. 7. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!