Ugye ma szigorú böjt van érvényben. Napi 3-szoriétkezés, de én csak ma eddig egyszer ettem, és a második csak vacsora lesz. Baj ha kevesebb mint három az étkezésekszáma?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 19:06
1/7 anonim válasza:
A szigorú böj eetében naponta MAXIMUM háromszor szabad enni, de csak EGYSZER szabad jóllakni közben.
Kevesebbszer ehetsz, söt egyáltalán nem kötelezö bármit is enni, akár teljes mértékben is koplalhatsz.
2/7 anonim válasza:
Én ma egész nap nem eszem. Tartanám amúgy is a böjtöt, de beteg vagyok, nem kívánok semmit.
3/7 A kérdező kommentje:
ó köszönöm szépen :)
2015. ápr. 3. 19:21
4/7 anonim válasza:
Nem baj, ha csak kétszer eszel, nem kell kihasználni. Van, aki nem is eszik ezen a napon, és nem azért, mert nincs étvágya.
5/7 anonim válasza:
Most akkor mi van? én azt hittem csak húst nem lehet ma enni :o
Ma reggelit kihagytam ebédre ettem 2tányér spenót főzeléket üresen.
Közben sütöttem és a krémet kostólgattam,rágcsáltam egy kis nyers ubit,aztán vacsorára ettem még egy tányér főzeléket utánna csináltam müzlistálba egy kis adag salátát (paprika,ubi,paradicsom, medvehagyma,fűszerek)
Akkor felesleges volt a hús mentes böjti napom :/??
6/7 anonim válasza:
Szigorú böjt? Három napig tartó teljes koplalás alatt csak gyakorló pályának nevezhető, hacsak egészségügyi kockázata nincs (terhesség, diabétesz, stb.) Milyen böjt az, amikor nem esznek húst, csak mogyorós csokit, fagyit és mákos tésztát?
7/7 anonim válasza:
ha le akarjátok gyengíteni a szervezeteteket, immunrendszereteket és az izomzatotokat, illetve glukózt akartok elvonni az agyatoktól csak hajrá. az utolsó úgy látom nagyon jól megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!