Miért vagdossák magukat némelyek?
Kedves 32-es
Én sem értem, hogy valaki milyen indítékból teszi, vagy mi viszi rá, hogy ilyet tegyen magával!
De nem kellene hülyeségnek nevezni, mert sajnos nem kevesen csinálják ezt, és hidd el, nem "élvezetből" viselik, az ezzel járó fájfalmat.
A véleményedben az is benne van, hogy nem érdekel a dolog és nem törődsz az ilyen emberrel. Pedig nem lehetünk közömbösek az emberek fájdalmával.
Úgy érzem, ha ilyen a véleménye valakinek erről a dologról mint neked, az akkor sem segítene, ha megtehetné. Persze nem nimősíteni akarlak tégedet, mert erre nincsen jogom, csak jó lenne megérteni mi az oka annak, hogy valaki ilyet tesz, mert ha az ember érti az okát, akkor tud segíteni.
Ha nem jól értettelek, elnézést kérek tőled:-)
Nos Zitus lattad az Ellemi Oszton elso 5 perceben azt az edes vagdosast?
Pedig a holgyet bunbe vitte a ferfi...ezert a holgy...megbuntette...hihihi
Nezd meg ...megeri....:)
35,36- nem láttam és nem is fogom
nem tudok szórakozni mások fájdalmán:-(
Na igen ez is igaz..de nagy volt ugye a kisetes...aztan a holgy biztosan raeszmelt...es kovette a vagd le parancsot ha bunbe visz....benne van a bibliaba...
Es...ez olyan...olyan..olyan tanus volt Zitus..meg a szemem is konnybe labbadt tolle.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!