Ki miben hisz? A vallásban és a hitben, vagy inkább a tudományban?
A legnagyobb polihisztorban és tudósban hiszek, aki után emberek fel nem érhetnek, és aki minden titkot ismer. >>>minden titkot ismer<<<
Semmit sem lehet elrejteni előle. :-)
Isten az élet forrása. Minden élet az Atyától származik. Öltözéke az erő, amiből a teret, a mi fizikai világunkat, és az élőlényeket teremtette. Az Atyát senki nem látta, egyedül a hús-vér testben megjelent Krisztus tette megismerhetővé Őt. Ez a fajta tudomány az, amely megmentheti a lelkedet:
"Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél, a Jézus Krisztust."
Szervusz
Én hiszem ezt:
Zsoltárok 74:16
16 Tiéd a nappal, tiéd az éjszaka is.
Te készítetted el a világítótestet, igen, a napot
Zsoltárok 19:1
19 Az egek hirdetik Isten dicsőségét;
Keze művéről ad hírt az égboltozat.
Zsoltárok 146:6
Őbenne, aki megalkotta az eget és a földet,
A tengert, és mindent, ami azokban van,
Aki megőrzi hűségét időtlen időkig,
Héberek 3:4
4 Természetesen minden háznak van készítője, de aki mindent elkészített, Isten az.
M ivel hiszek Isten teremtésművében, muszály hinnem a tudományban is, hiszen például a gravitációt, a mágneses teret, stb. mind Isten hozta létre, amelyet az ember idővel megismert, fölfedezett.
Ha van kedved, olvasd el: [link]
A buddhista szimpatizáns vagyok. Látom lepontoztak, elég csúnyán, bár nem értem miért, megmondjuk okot is írhattak volna. Mind 1. Ezzel magukat minősítik
Kérdező, ha már felhoztad az ősrobbanást:
"Georges Henri Joseph Édouard Lemaître (Charleroi, Belgium, 1894. július 17. - Leuven, 1966. június 20.) belga katolikus pap, fizikus, egyetemi tanár."
Ő az ősrobbanás elméletének mondhatni szülő atya.
Plusz
"Az Ősrobbanás elméletét sokan nehezen fogadták el, mert ez egyfajta teremtést feltételez, kimondva azt, hogy a Világegyetem nem végtelen, pedig korábban ezt gondolták. Éppen ezért ideológiai okokból a Szovjetunióban hivatalosan nem is fogadták el."
Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!