Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szcientológusok, mehetek-e...

Szcientológusok, mehetek-e auditálásra vagy képzésre az egyházban? Részletek lenn.

Figyelt kérdés
Sajnos évekkel ezelőtt egyszer voltam pszichiátrián, és skizofréniával diagnosztizáltak. Azóta teljesen tünetmentes vagyok és rendben van az életem, igaz a gyógyszereket szedem, amit előírtak. Ez évekkel ezelőtt történt. Nem tudom, ilyen előzményekkel mehetek auditálásra vagy képzésre? Szívem mélyén szcientológusnak vallom magam egészen fiatal korom óta. Sok szcientológia könyvet, kongresszusi anyagot elolvastam stb., csak közbejött ez az eset. Nem tudom, most már lemondhatok arról, hogy haladjak a szcientológiában vagy van esélyem, lehetőségem?

2015. márc. 19. 01:34
1 2
 11/11 anonim válasza:
Egy kérdésem lenne, az pedig az, hogy biztos hogy skizofrén vagy jelenleg vagy az voltál? Erős a gyanúm minden mentális betegséggel szemben, szerintem nem létezik. Nem tartom kizártnak, hogy ezeket a szcientológusok és más UFO egyházak irányítják. Pénzük van belőle, de ha nem figyelsz te leszel a szarabbik oldalon. Sok akarattal le fogod tudni tenni a gyógyszert és tanulj belőle. Minden jót kívánok, M
2020. márc. 2. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!