Ez mégis milyen vallási mozgalom?
A válasz: igen. Ez a mégis milyen vallási mozgalom.
:D :D :D
Óriási pirospont, hogy megtaláltad és megosztottad.
Jézus is volt már minden a rabbitól kezdve, a négeren át, egészen a varázslóig, most már tudom, hogy mi is volt ő valójában, hála ennek a rettentően értelmes és 101%-ban hihető forrásnak:
Egy ufó.
Köszönöm, hogy eme linkek által felvilágosítottál Űr Testvérem, most sajna vissza kell térnem a Goa'uldok elleni harcomhoz.
Egyszer már találkoztam ezzel a döbbenettel.
Ha jól tudom, akkor ez az a mágneses szolgálat, vagy legalábbis ahhoz van köze.
Sok követője van, viszont elképzelni nem tudom, hogy hogyan lehetséges ilyesmit elhinni. Mi vezethet idáig, ill. hogyan zajlik maga a folyamat, ami idáig süllyeszti az embert. Tényleg nem értem.
1.
Kérlek azért az Isten és Krisztus Jézus színe előtt, a ki ítélni fog élőket és holtakat az ő eljövetelekor és az ő országában.
2.
Hirdesd az ígét, állj elő vele alkalmatos, alkalmatlan időben, ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és tanítással.
3.
Mert lesz idő, mikor az EGÉSZSÉGES tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint gyűjtenek magoknak tanítókat, mert viszket a fülök;
4.
És az igazságtól elfordítják az ő fülöket, de a mesékhez oda fordulnak.
5.
De te józan légy mindenekben, szenvedj, az evangyélista munkáját cselekedd, szolgálatodat teljesen betöltsd.
Engem a Star Trek-re vagy a Star Wars-ra emlékeztet. :D
De látod mindent ki lehet találni...
Összetevök: egy híres sci-fi film, egyéb vallások elemei,zsírkréta és kész is!
Amúgy jézus már minden volt. :D (de komolyan)
Ui:
és egy idézet:
"Az ember hülyeség határtalan"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!