Most akkor a hitgyüli zsidó vagy keresztény vallás?
Keresztény, a magyarázat pedig a Bibliában leledzik. Javaslom, hogy keresgélj és meg fogod találni.
Egyébként egy keresztény soha nem rasszista, mert az összeegyeztethetetlen a kereszténységgel. Egy keresztény soha nem antiszemita, mert azzal a saját gyökereit fűrészeli el. Ugyanakkor a kereszténység határozottan különbözik a judaizmustól, de a zsidókat, vagy Izraelt nem az ellenségei, hanem a barátai között tartja számon. Ha keresztény...
Mások felveszik a kereszténység karikatúrájának az álarcát, és a zsidóságot és Izraelt tekintik az ellenségüknek, meg a Biblia-hívő kereszténységet. Ezek azonban nem keresztények, mert legelőször a gyűlölködést kellene kivetniük a szívükből, hogy helyzetbe kerülhessenek a kereszténnyé válás folyamatában. Addig a kispadon ülnek.
szia.
sajnos mint sibliában leirtaktól
Az első válaszoló irásaiból is kitünik, hogy nacionalista eszményképekre oktat, és elfelejtik, hogy Jézus és a Atyja mint nemzetet Jézus halálakor teljesen elvetette, már egyéneket személyeket néz, nem nemzeteket, és egyik nemzetet sem emeli a másik nemzet fölé.
hogy ki a keresztény, azt nem a kenet dönti el, hanem az egyén élete.
Ugyan is a keresztény mint Jézus követője gyakorolja a hitét, és olyan életet él amilyet Jézus a szavában meghatározott,
szia
csakhogy a felkenetés a királyság örökösökre vonatkozik, akik társ királai lesznek Jézusnak a Föld felett a millenium kezdetétől.
a végső elpecsételésüket a földön befelyezett életük alkalmával kapják meg,
addig még eleshetnek, és alkalmatlanná válhatnak,
s nekik meghatározott számuk van nem lesz mindenki király
S ezt a Tetteik szerint kapják, ha végig kitartottak ahogy Jézus is
(Lukács 22:28–30) 28 De ti vagytok azok, akik kitartottatok mellettem próbáimban; 29 és szövetséget kötök veletek, mint ahogy az én Atyám szövetséget kötött velem, egy királyságra, 30 hogy egyetek és igyatok az én asztalomnál a királyságomban, és trónokon üljetek, hogy ítéljétek Izrael tizenkét törzsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!