Most ez lehet poltergeist tevékenység, amihez nekem van közöm?
A lényeg az, hogy egy nagyon stresszes nő vagyok, aki hajlamos könnyen megsértődni, hajlamos depresszióba esni. Nagyon érzékeny típusú ember vagyok. Ennyit a tulajdonságomról. A furcsa esetek jó pár éve kezdődtek és tartanak is. Nagyon sokáig gondolkoztam és kértem már segítséget, de, ha tudtak is nekem valamit segíteni, akkor a végén mégis eljutottak a személyek oda, hogy már nem értik. Volt már szellem az esetben, démon, de az elmúlt időben rengeteget gondolkoztam ezen és felvetődött az bennem, hogy a fent felsorolt lelki tulajdonság alapján nem-e én állok valójában az esetek többsége között, csak nem tudom.
A lényeg, hogyha idegesebb, feszültebb vagyok, akkor aktívabbak a tevékenységek, jelenések. Túlságosan tele vagyok negatív energiával.
Ha stresszesebb vagyok, vagy félek mindig megpróbálom elfojtani az érzéseket és ez a legnagyobb hibám. Mindig elfojtok mindent és nem adom ki magamból.
De mik az esetek? Legelsősorban is női hangok, árnyak. Akadt olyan, hogy az éjszaka közepén kopogásokra keltem fel, vagy ordításokat hallottam. Megjegyezném itt, hogy néhány barátom is számolt már be ilyesmikről, amikor nálam voltak. Néha tárgyak mozognak maguktól.
Mostanában ez követ mindenhová. Jellemző, hogy lekapcsolódik a lámpa pár másodpercre, majd újra visszajön. Volt már olyan is, hogy sorozatban kiégtek a villanykörték.
Nem tudom mire vélni ezt. Ki mit gondol, hogy mi lehet ez?
Köszönöm a segítséget!
A fejedben tegyél rendet. Stressz, depresszió, félelem... hajlamos olyan dolgokat elhitetni az emberrel amik nem valósak. Nem, nem őrültél meg, csak misztikumot látsz bele akár egy fizikai jelenségbe is. Először is keress fel egy pszichológust, hogy lelkileg helyreigazítson.
Nálam is "le-föl kapcsolódott" már lámpa, vagy égett ki akár sorban több villanykörte is. Némi fizikai alapismerettel hamar orvosoltam a problémát azóta megszűntek a "természet feletti jelenségek".
A kopogások, ordítások forrása akármi lehet, ha mások is hallják akkor akár jöhet a szomszédból is. Ez mindenkivel előfordul. Családi háznál a tetőszerkezet is recseghet-ropoghat akár a páratartalom vagy a hő hatására is.
Tehát először a tudományos lehetőségeket kell végigvenni, mielőtt itt mindenféle áltudományos kuruzslót hívsz a házadba, hogy némi pénzért egy kis hókuszpókuszt csináljon amitől meglesz számodra a placebo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!