A Ter 19 végén senki nem botránkozik meg? Hogy lehet ez?
Római katolikus vallású vagyok, és őszintén szólva, még csak most kezdtem el az elejétől olvasni a Bibliát, mert teljes egészében sosem olvastam még.
Mi az, hogy Lót 2 lánya a saját apjukkal aludtak, hogy gyerekük legyen?! Isten ezért miért nem sújtotta őket? (Ahogy belelapoztam a köv részekbe, már nem volt rá utalás...de lehet, hogy tévedek!)
Bezzeg amikor a fáraó azt hitte Sárairól, hogy szabad asszony, és "úgy" bánt vele, neki irgum-burgum járt, pedig a legjobb tudása szerint cselekedett, nem szándékos feleségcsábításon törte az eszét.
Hát én ezt tényleg nem értem.
18/L
"Ha értenéd is, amit olvasol, nem írnál ilyen csacskaságokat. Uzzát nem Isten ölte meg, hanem az az erőtér, ami Istent minden pillanatban körülveszi."
Hűű, ez is benne van a Bibliában? Mert én nem találkoztam benne az erőtér fogalmával.
"Ha most ebben az állapotodban odaállhatnál Isten elé, egy pillanat alatt szénné égnél, ahogyan bárki más is, aki még nem ment át a megtisztulási és megszentelődési folyamaton."
Hát ezt mondjuk el tudom képzelni, az Ószöv leírásai szerint milliókat gyilkolászott vagy gyilkolásztatott le szívfájdalom nélkül, biztosan én sem lennék kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!