A Föld melyik harmadán fog uralkodni az Antikrisztus?
Ha jól hallottam, és anno olvastam, hogy talán a Jelenések könyvében áll valami olyasmi, hogy adaték neki hatalom a földnek harmadán ... ahol gondolom pusztít és stb.
Na ez melyik harmad lesz?
Mert én akkor a másik részére mennék :-)
Ott is lesz fenevad bélyege?
Olvastam az ilyesmikről és kezdem magam ilyen hivatásos rettegőnek érezni.
Jaj bocsnat 9 ces en a nyolcas valaszolonak szantam csak gyorsabb voltal :)
egyebkent a te valaszoddal egyetertek
Attól mert ismersz iskolákat és tanításokat, még nem biztos, hogy Istent is ismered. Sajnálatos, hogy az Ige addig se jutott el hozzád, hogy megértsd: ne emberi okoskodások után menj. Isten adja a bölcsességet, rád maximum az érvényes, hogy folyton tanulsz, de mégsem értesz.
Istentől bármit kérhetsz.
Vidiripi
Természetesen a technikai civilizáción ahol ki vannak építve az ehhez szükséges eszközök. Anélkül ugyan is nem menne neki.
"Attól mert ismersz iskolákat és tanításokat, még nem biztos, hogy Istent is ismered."
Nos, mivel próféciaértelmezés a teológia egy része, így akaratlanul is megismeri az ember valamennyire az Istent.
"Sajnálatos, hogy az Ige addig se jutott el hozzád, hogy megértsd: ne emberi okoskodások után menj."
Tehát szerinted azért, mert elutasítom a futurista iskolát, "emberi okoskodások után megyek?" Nem így látom. Had mondjam el neked, hogy a futurista iskola tényleg tipikus embei okoskodás, mert az ellenreformáció jegyében találták ki.
"Isten adja a bölcsességet, rád maximum az érvényes, hogy folyton tanulsz, de mégsem értesz."
Látom eléggé érzékenyen érint az, hogy valaki elutasítja a próféciaértelmezésed. Azt had mondjam azért el neked, hogy a négy nagy iskola közül a futurista áll a leggyengébb lábakon. Ehhez nem kell kiváló exegétának lenni, elég csak ismerni a Jel. keletkezésének a körülményeit. Én csak annyit kértem, mutassanak rá, hol tévedtem. Azt gondolom, ebben semmi nagy dolog nincs.
"Istentől bármit kérhetsz."
Ezt tudom, és élek is vele.
Az antikrisztus,Krisztus ellensége,tehát Lucifer,akinek módsze az erőszak.(Van olyan állam Földünkön,ahol nem az erőszak módszereivel uralkodnak?)
Az Antikrisztus uralkodásának kiteljesedése várható Jézus 2.adventje előtt.(Amit a keresztény hitvallás is tanít.n részén élnek Krisztus igazi követő(különböző vallásokban),így az Antikrisztus végső uralma is az egész Földre ki fog terjedni,de nem minden emberre.
Mivel a Föld minde
Kiegészítés:
Mivel a Föld minden államában, az erőszak módszerével uralkodnak,a Föld,az Antikrisztus uralma helyének mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!