Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Föld melyik harmadán fog...

A Föld melyik harmadán fog uralkodni az Antikrisztus?

Figyelt kérdés

Ha jól hallottam, és anno olvastam, hogy talán a Jelenések könyvében áll valami olyasmi, hogy adaték neki hatalom a földnek harmadán ... ahol gondolom pusztít és stb.

Na ez melyik harmad lesz?

Mert én akkor a másik részére mennék :-)

Ott is lesz fenevad bélyege?

Olvastam az ilyesmikről és kezdem magam ilyen hivatásos rettegőnek érezni.

#Biblia #Antikrisztus #Jelenések könyve.Jézus
2015. febr. 16. 18:16
1 2
 11/20 Szeressük egymást ***** válasza:
Majd amikor csak pecsettel a kezeden vasarolhatsz, akkor gondolj vissza arra amit irtam. :-D
2015. febr. 16. 22:46
 12/20 János114 ***** válasza:

Jaj bocsnat 9 ces en a nyolcas valaszolonak szantam csak gyorsabb voltal :)

egyebkent a te valaszoddal egyetertek

2015. febr. 16. 23:12
 13/20 anonim ***** válasza:
A 2. válaszoló vagyok, látom le lettem pontozval. Akkor megkérem a lepontozókat, hogy mutassanak már rá pontosan, hogy hol tévedtem. Csak azért mondom ezt, mert valamennyire jártas vagyok a próféciaértelmezésben, és ismerem a futurista, a preterista, a történeti-folytatólagos, és az idealista iskolát is. Ezek közül a futurista áll a legtávolabb az igazságtól. Szóval mutassatok csak rá nyugodtan, hol tévedtem, aztán majd megvitatjuk.
2015. febr. 17. 11:24
 14/20 anonim ***** válasza:

Attól mert ismersz iskolákat és tanításokat, még nem biztos, hogy Istent is ismered. Sajnálatos, hogy az Ige addig se jutott el hozzád, hogy megértsd: ne emberi okoskodások után menj. Isten adja a bölcsességet, rád maximum az érvényes, hogy folyton tanulsz, de mégsem értesz.

Istentől bármit kérhetsz.

2015. febr. 17. 15:31
 15/20 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Természetesen a technikai civilizáción ahol ki vannak építve az ehhez szükséges eszközök. Anélkül ugyan is nem menne neki.

2015. febr. 17. 22:56
 16/20 anonim ***** válasza:
10%

"Attól mert ismersz iskolákat és tanításokat, még nem biztos, hogy Istent is ismered."

Nos, mivel próféciaértelmezés a teológia egy része, így akaratlanul is megismeri az ember valamennyire az Istent.

"Sajnálatos, hogy az Ige addig se jutott el hozzád, hogy megértsd: ne emberi okoskodások után menj."

Tehát szerinted azért, mert elutasítom a futurista iskolát, "emberi okoskodások után megyek?" Nem így látom. Had mondjam el neked, hogy a futurista iskola tényleg tipikus embei okoskodás, mert az ellenreformáció jegyében találták ki.

"Isten adja a bölcsességet, rád maximum az érvényes, hogy folyton tanulsz, de mégsem értesz."

Látom eléggé érzékenyen érint az, hogy valaki elutasítja a próféciaértelmezésed. Azt had mondjam azért el neked, hogy a négy nagy iskola közül a futurista áll a leggyengébb lábakon. Ehhez nem kell kiváló exegétának lenni, elég csak ismerni a Jel. keletkezésének a körülményeit. Én csak annyit kértem, mutassanak rá, hol tévedtem. Azt gondolom, ebben semmi nagy dolog nincs.

"Istentől bármit kérhetsz."

Ezt tudom, és élek is vele.

2015. febr. 17. 23:30
 17/20 Mulder614 ***** válasza:
szerintem azon a helyen amelyen keresztül befolyásolhatja az egész világ politikai menetét. ez lehet az USA.
2015. febr. 21. 14:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem egy jol behatarolhato helyre kell gondolni, hanem azokra, akik hajlandoak behodolni az antikrisztusi szellemnek, az o erejenek.
2015. máj. 20. 09:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Az antikrisztus,Krisztus ellensége,tehát Lucifer,akinek módsze az erőszak.(Van olyan állam Földünkön,ahol nem az erőszak módszereivel uralkodnak?)

Az Antikrisztus uralkodásának kiteljesedése várható Jézus 2.adventje előtt.(Amit a keresztény hitvallás is tanít.n részén élnek Krisztus igazi követő(különböző vallásokban),így az Antikrisztus végső uralma is az egész Földre ki fog terjedni,de nem minden emberre.

Mivel a Föld minde

2016. szept. 5. 21:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Kiegészítés:

Mivel a Föld minden államában, az erőszak módszerével uralkodnak,a Föld,az Antikrisztus uralma helyének mondható.

2016. szept. 5. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!