Keresztények! Írjátok le azt az igét ami tiltja az orális szexet! Hol található meg a bibliában?
De a jehovista válaszoló ezt mondja:
"A görög kifejezés magában foglalja a nemi szerveknek akár természetes, akár perverz használatát buja vágyak kielégítése végett. Magában foglalja az Írás szerinti házasságon kívüli, meg nem engedett szexuális kapcsolat valamennyi formáját."
Ezt a marhaságot meg honnan a bánatból szűlted? Csak nem a jw.org-ról? Meglepődnék, ha nem így lenne...
Nem minnősítve a hosszú s megtévesztő szöveget bemásolót, csak egy megjegyzésem lenne:
Amit ő bemásolt azok az ószövetségi részek és azok újszövetségi magyarázatai.
Jézus SOHA nem beszélt ilyenekről!
Ő új szövetséget kötött a mi lelkünk üdvéért és nem beszélt olyan butaságokat, amik egy ember lelkét mérgezhetnék!
Mindent megenged az ÚR ami embertársadnak NEM ártalmas és nem ellenkezik a teremtés elvéel.
Azaz a homoszexualitás az egyetlen, melyet nem emelt piedesztálra Jézus!
Tisztelt egybegyültek.
A válaszokat vagy elfogadás vgy elutasitás céljából irtam, és nem köteleztem senkit, hogy igy vagy úgy tegye vagy gondolja.
amit leirtam az az Én személyes meggyőződésemen alapuló Bibliai válasz,
mindenki azt tesz ha rám halgat amit akar...
Egy Tanú
Salamon énekében kifejezetten benne vanazaktus, és nem épp elítélendő módon.
Ugyanott az asszony húgával édeshármast is nyomnak.
Na ezzel mit kezdesz...
Hulyeseg a hazassag celja ket ember szovetsge nem gyerekgyartas.
Ha igy lenne meddo parok nem szexelhetnenek.
"Az Úr megteremté a szopást és látá,hogy a szopás jó vala..." Levél Marika nénitől a Korintosziaknak.
Ez igaz és ez oda vissza működik,ha jót teszel jót is kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!