Hogyan élhetnék igaz keresztény életet?
Kövesd a Megváltód parancsait. Gondolkozz az Ő személyiségén.
"Az én terhem könnyű és az én igám gyönyörűséges...."
Ehhez a változtatásra ismeret szerzésre van szükség, mint minden embernek aki Jézus tanitványa szeretne lenni és keresztény életet élni
kérlek irj a jw.org honlapra, ott választ és segitséget kapsz
Nem Te vagy az első és nem az utolsó akit kinevetnek vagy gúnyolnak, a Biblia leirja, hogy ezt minden keresztény átéli aki változtatni akar
És olyan társat válassz majd az élethez aki azonosan gondolkodik veled ezen a téren is
előttem szóló szomorú dolgokat tesz, ezt megmernéd tenni a Katolikus egyház esetében is?
A Jehova Tanúi blog keresztény ellenesen viszályokat szit békés emberek ellen csak mert hibákat követtek el, és a Teremtő kizárta őket a gyülekezetből
Ezért Isten nevét felhasználva van lelki ismeretük valamikori testvéreiket és a békésen élő embereket keresztény ellenesen mocskos vádakkal illetni
ezt tanultátok Jézustól a szégyent nem ismerik...
Szervusz
Úgy, hogy olvasd a Görög iratokat, és tanulj meg Krisztustól keresztényi életet élni.
Például fogadd meg atanácsát: "tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek." Máté 28:19,20 Tanuld meg a Bibliából, hogyan tanulhatod meg ezt tenni. Ksrisztus azt ígéri, hogy veled lesz, támogat a tanulásban:-) Csak olvasd kérlek el figyelmesen és elmélkedj azon - hogyan tedd:-)
Ha kitartó vagy "igaz keresztény életet" élhetsz. Amelyet Krisztus minden nap támogat. Soha nem leszel magadra hagyva ebben:-)
Jézus elég sokat beszélt a menyországról meg minden, ideje hát, hogy megvizsgáljuk, mit felet arra a kérdésre, hogyan lehet oda jutni.
Lukács 10.25-28: szeresd Istent, szeresd felebarátod
Lukács 18.18-22: ne paráználkodj, ne ölj, ne lopj, hamis tanúbizonyságot ne tégy, tiszteld anyádat és apádat, add el mindenedet - a pénzt pedig add a szegényeknek; kövesd Jézust
Lukács 14.26-33: gyűlöld atyádat, anyádat, feleséged, gyermekeid és testvéreid, sőt saját életed - vagy nem lehetsz Jézus követője, szabadulj meg minden tulajdonodtól
János 6.53-54: edd meg Jézus húsát és idd meg a vérét
Máté 18.2-3: legyél olyan, mint a kisgyermekek
János 3.3-8: szüles újra,
Máté 5.17-20: tartsd be a(z isteni) törvényeket jobban mint egy farizeus
János 3.16: higgy Elohimban (vagy Jézusban?)
----------
Külön felhívnám a figyelmed a "gyűlöld apádat és anyádat..." tételre, és a háromszor is elismételt "add el mindened" passzura!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!