Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire játszhat szerepet a...

Mennyire játszhat szerepet a szex egy hívō, Isten félō ember életében?

Figyelt kérdés

Szóval hol a határ? Mivel ez egy egészséges biológiai szükséglet mint pl a köhögés, ásítás, alvás stb. Ösztön. Elnyomni nem egészséges. Szóval?

Egyébként nem régen vagyok tagja egy katolikus gyülelezetnek, ott ezt nem volt még alkalmam felhozni, nem tudom szerencsés e egyáltalán.

28f

2015. febr. 4. 20:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

# 20

Igen, - mint ahogy már le is írtam - feltételeztem, hogy így értetted.

A kérdésemre ugyanakkor nem válaszoltál. (Amivel természetesen semmi gond nincs, mert nem elvárható, csak egy lehetőség.)

2015. febr. 5. 16:17
 22/23 A kérdező kommentje:
Jézus megváltotta minden būnünket a kereszthalàllal. Tehát nem attól leszünk igaz hívōk ha egyetlen bünt sem követünk el, hanem ha hiszünk Jézusban, és hogy értünk vérét adta. Elfogadjuk Ōt megváltónkként, és befogadjuk szívünkbe. Alázattal vagyunk iránta.
2015. febr. 5. 17:49
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy a naptármódszer és az óvszer is tulajdonképpen egy kérés az isten felé: "Istenem - kérlek, még ne adj gyereket!"

Csak amíg az óvszer működik - addig a naptármódszer NEM MEGBÍZHATÓ.

Tehát az istent nem érdekli a kérésed.

Ha érdekelné, akkor még naptármódszer sem kellene - elég lenne egy ima.

2015. febr. 5. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!