Mióta vannak itt ennyire agresszív emberek?
Figyelt kérdés
Észrevettem,h lassan ez az oldal se ér semmit.Azt már megszokhattuk,h a normális válaszokat lepontozzák,de azért az,h annak ellenére,h azt se tudja ki vagyok,leanalfabétázik engem és feltételezi h könyv nem volt sűrűn a kezemben csak azért,mert hogy helyett h-t írok...szegény nem hallott a netes nyelvről,dehát ez van...előttem a kedves kérdezőt cseszegette.Az ilyen idióta primitív emberek olyan időmilliomosok,h csak azért járnak ide,h mindenbe belekössenek,de a kérdésre egy értelmes válaszuk nincs...csupán ez nem jut el az agycsökevényükig,aztán adják itt a "nagyembert".Ilyenkor azért elkeserítő mennyi hülye,rosszindulatú ember van...2010. febr. 8. 22:41
11/12 anonim válasza:
Szerintem ide az emberek segítséget kérni és segítséget nyújtani járnak, akik meg csak trollkodni jönnek fel, azokkal pontosan úgy kell bánni, ahogy a trollokkal szokás: le se xarni őket.
12/12 anonim válasza:
Én is fel szerettem volna tenni a kérdező kérdését, de szerintem folytatásnak jó lesz ide (igen, vallás rovatba):
A link-bemásolgatós, novellaírogatós, szidalmazós válaszolók nemde tönkretették már ezt az oldalt? Értelmes kérdésekre, ahova a kérdező egyéni véleményekre kíváncsi, minek írogatnak ilyen vadállatok? (én annak tartom őket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!