Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen agresszív gondolataid...

Milyen agresszív gondolataid szoktak lenni más emberek felé?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a fellángoló, de hamar elmúló gondolatokra, (pl. de belerúgnék ebbe a köcsögbe, amiért így állt meg a kocsijával) és a hosszan fortyogó vissza-vissza térő gyűlölködő és agresszív gondolatokra mások iránt. És hogy volt-e már, hogy meg is tetted, vagy nagyon közel voltál, hogy megtegyed, amit gondolsz?
2010. febr. 12. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szakképős vagyok, felnőttképzésben. Sajnos össze vagyunk zárva a sok pisis középiskolással, akik folyamatosan vonyítanak, vihognak, fogócskáznak, meg visítanak a folyosón. Az agyvérzés kerülget sokszor. Na olyankor szoktam elképzelni, hogy az egyik visongós 14 évesnek megfogom a haját, a fejét beleverem a falba, végighúzom az aulán, megrugdosom, és leköpöm. Fúú néha olyan jó lenne. Persze nem fogom megtenni sosem, de legalább a fejemben kiélhetem magam.:)

21/L

2010. febr. 12. 16:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én ha nagyon ideges leszek akkor csak arra tudok gondolni, hogy hú de szájba verném egy baseball ütővel...de senkit nem fogok megverni, de jó lenne...
2010. febr. 12. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

hát amikor valaki a végletekig felidegesít, alképzelem magamban, ahogyan összevissza rugdosom, és megalázom és a legnagyobb büszkeségétől szabadítom meg (férfiaknál elképzelem, h addig rugom a tökét, míg felismerhetetlen nem lesz), vagy épp a gyilkosság is eszembe jut, hogy mondjuk ha épp a kezemben vagy a szebemben van valami hegyes tárgy, fogom és a torkába szúrom...

de persze ezek egy másodperc alatt villannak fel bennem és épp ugyanennyi idő alatt el is múlnak... békés ember vagyok, mindig beszélgetéssel próbálok megoldani mindent, eddig még csak a páromnak mentem neki egyszer, mikor meggyanusított alap nélkül, h megcsalom, de őt is csak lökdöstem, na meg semmi esélyem nem lenne, hogy ténylegesen bántsam :)

20/L

2010. febr. 13. 10:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Én általában azokkal szemben táplálok agresszív gondolatokat, akik abszolút nem szolgáltak rá semmivel. De néha mindenki iránt.

Rengetegszer volt már, hogy ott állt koncerten mellettem egy nálam kb. 50 kg-val nehezebb és 20 centivel magasabb ember, ennek ellenére végig azon járt az agyam, hogy vajon mi lenne ha csak úgy se szó se beszéd szájba verném? Persze nem tettem meg.

Vagy beszélgetek osztálytársnőmmel és csak átsuhan a fejemen, hogy mi történne ha csak úgy minden ok nélkül hasba rúgnám? Ezt sem tettem meg még soha. Meg nem is akarnám. Tényleg nem haragudtam egyikre sem, csak ez a "mi lenne ha" néha ott van a fejemben...a kíváncsiság miatt.

2010. febr. 14. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak ilyenek, borzalmas érzés. Én megszabadultam tőlük, azóta sokkal kellemesebb, jobb az életem. Könyv: Colin Tipping: Radikális Megbocsátás. Eckhart Tolle: A Most Hatalma
2010. febr. 14. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nagyon kocsog, akkor felidezem a Belga szamat "Egy, ket, haa, kurv@ anyad..."

De meg eddig senkit nem akartam baseball utovel szajba verni. Ezek szerintem beteges gondolatok. Ha valakiknek ilyen agressziv gondolatai vannak, azoknak le kellene vezetni valamin, mert csunya dolog lehet a vege.

2010. febr. 15. 04:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben megértem azokat az embereket, akik be mennek a suliba és szétlőnek mindenkit. Lehet, hogy egyszer én is bekattanok.
2010. febr. 15. 09:33
 8/9 Salx Narval ***** válasza:
Nálam a kocsiban telefonálók verik ki a biztosítékot, amikor félkeresztben megállnak a kereszteződésnél és félkézzel próbálnak kanyarodni, persze nem sikerül, de csak dumálnak tovább.Legszívesebben kitépném az autóból és eldobnám a telefont a búsba.Van még egy kedvencem, amikor a srácok hármasával jönnek szembe velem, rám néznek és simán jönnek tovább.Mostanában nem csinálják,mert kétszer átmentem köztük és nem én ültem fenékre.
2010. febr. 15. 10:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt bírom legkevésbé, amikor szív még egy utolsót a cigijéből, aztán fölszáll a buszra vagy villamosra, és kifújja. Ilyenkor legszívesebben visszalökném a peronra, és nem engedném meg fölszállni, hogy tanuljon egy kis odafigyelést. Egyszer megtettem a 49-es villamoson, és mondanám, hogy rossz volt, de az az igazság, hogy nagyon jól esett.
2010. febr. 15. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!