Milyen agresszív gondolataid szoktak lenni más emberek felé?
Szakképős vagyok, felnőttképzésben. Sajnos össze vagyunk zárva a sok pisis középiskolással, akik folyamatosan vonyítanak, vihognak, fogócskáznak, meg visítanak a folyosón. Az agyvérzés kerülget sokszor. Na olyankor szoktam elképzelni, hogy az egyik visongós 14 évesnek megfogom a haját, a fejét beleverem a falba, végighúzom az aulán, megrugdosom, és leköpöm. Fúú néha olyan jó lenne. Persze nem fogom megtenni sosem, de legalább a fejemben kiélhetem magam.:)
21/L
hát amikor valaki a végletekig felidegesít, alképzelem magamban, ahogyan összevissza rugdosom, és megalázom és a legnagyobb büszkeségétől szabadítom meg (férfiaknál elképzelem, h addig rugom a tökét, míg felismerhetetlen nem lesz), vagy épp a gyilkosság is eszembe jut, hogy mondjuk ha épp a kezemben vagy a szebemben van valami hegyes tárgy, fogom és a torkába szúrom...
de persze ezek egy másodperc alatt villannak fel bennem és épp ugyanennyi idő alatt el is múlnak... békés ember vagyok, mindig beszélgetéssel próbálok megoldani mindent, eddig még csak a páromnak mentem neki egyszer, mikor meggyanusított alap nélkül, h megcsalom, de őt is csak lökdöstem, na meg semmi esélyem nem lenne, hogy ténylegesen bántsam :)
20/L
Én általában azokkal szemben táplálok agresszív gondolatokat, akik abszolút nem szolgáltak rá semmivel. De néha mindenki iránt.
Rengetegszer volt már, hogy ott állt koncerten mellettem egy nálam kb. 50 kg-val nehezebb és 20 centivel magasabb ember, ennek ellenére végig azon járt az agyam, hogy vajon mi lenne ha csak úgy se szó se beszéd szájba verném? Persze nem tettem meg.
Vagy beszélgetek osztálytársnőmmel és csak átsuhan a fejemen, hogy mi történne ha csak úgy minden ok nélkül hasba rúgnám? Ezt sem tettem meg még soha. Meg nem is akarnám. Tényleg nem haragudtam egyikre sem, csak ez a "mi lenne ha" néha ott van a fejemben...a kíváncsiság miatt.
Ha valaki nagyon kocsog, akkor felidezem a Belga szamat "Egy, ket, haa, kurv@ anyad..."
De meg eddig senkit nem akartam baseball utovel szajba verni. Ezek szerintem beteges gondolatok. Ha valakiknek ilyen agressziv gondolatai vannak, azoknak le kellene vezetni valamin, mert csunya dolog lehet a vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!