Lehet az ember úgy nyugodt békés, ha körülötte agresszív emberek vannak?
Figyelt kérdés
Én alapvetően nyugodt természetű vagyok, de mostanában sokat idegeskedek, ugyanis ki nem állhatom a buta embereket, akiknek hiába mondok el egy dolgot, vagy nem értik meg, és még el kell nekik mondani egy csomószor, vagy kiforgatják, vagy meg sem hallják, csak visszatámadnak. Már elegem van ebből, leginkább abból, hogy én is ideges vagyok, és ezen csak nevetnek. Azon hogy feliedegesítenek, azon nevetnek. Ilyenkor az a legrosszabb hogy nem tudok rendesen gondolkozni, hanem össze vissza beszélek minden hülyeséget, és ezt utána úgymond jogosan tudják felhasználni ellenem..
21 éves vagyok..
2011. máj. 22. 15:32
1/1 anonim válasza:
Buta emberekkel nem érdemes foglalkozni,rájuk kell hagyni... Sajnos ezeket az embereket nem lehet kizárni az életünkből... Az ilyen embereknek mondhatsz bármit,ha ostoba és nem fogja fel akkor sosem jön rá,hogy hülye... Nekem az a bevált módszerem,hogy nem szólok semmit,ráhagyom és inkább a normális barátaimmal kibeszélem,hogy milyen idegesítő...így kiadom magamból a düht, de nem járatom le magam és legfőképp nem pofázok feleslegesen és idegesítem fel magam még jobban...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!