Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mik a "fiatal-Föld" elmélet...

Mik a "fiatal-Föld" elmélet mellett és ellen leggyakrabban felhozott érvek?

Figyelt kérdés

Továbbá érdekelnének írók/előadók, akik támogatják az elméletet. Eddig Kent Hovind, Dr. John D. Morris és mégvalaki nevét ismerem(utóbbiét elfeljtettem, talán Werner Gitt volt).

Előre szólok, NEM egyéni véleményt kérek, hanem mások által felhozott észérvek érdekelnek, mindkét nézőpontból, lehetőleg kommentár nélkül. A "tudománytalan", "hülyeség", stb. nálam nem számítanak észérvnek, így azok, akik nem tudnak máshogy válaszolni, kérem, inkább ne is tegyék. Köszönöm!

2015. jan. 26. 21:48
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

"Az én módszerem az volt, hogy egyik félnek sem hittem, és megvizsgáltam a Bibliát és az evolúciót is, és ha valamelyik rész hazudik, akkor szememben nem más, mint egy mese. "

Ez viszont nem fedi le a tudományos módszertant, ergo nem tudományosan vizsgálódtál.

"A Biblia átment, az evolúció megbukott a szememben, az objektív vizsgálódásaim következtében. "

Micsoda ellentmondás :D szememben-><-objektív

"Szóval nem érdemes csak materializmusban gondolkodni, ugyanis a matériát is szellemi erő hozta létre és a fizikai törvényeknél erősebbek szellemi törvények"

Azt mondtad bemondásra nem szabad elhinni dolgokat, úgyhogy én ezt most nem hiszem el neked bemondásra.

2015. júl. 15. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!