Mit gondoltok a világvégéről?
Én is hiszek magamban:)
F 2010
Nem félek tőle. Lehet, hogy én vagyok naív, de én hiszek a reinkarnációban. Hidd el, sokkal jobb érzés abban hinni, hogy majd újra tudsz mindent kezdeni, És nem lesz véged végérvényesen.
12/F
Mivan,ha ez az egyész Biblia csak valami humbuk amit a nagy "elmék"találtak ki,hogy higgyenek az emberek valamiben és ne cselekedjünk ész nélkül pl:lopás vagy öngyilkosság.Szóval ,hogy elötte gondoljunk bele,hogy ezek átal hova kerülünk,ha meghalunk.Ha nem is ismernénk semmi féle Istent meg Jézust(de csak tegyük fel)akkor az egész világban eluralkodnának a lopások,büncselekmények... .
Ez elég indok valakinek,hogy megírja a Bibliát.Mivan ha, ez az egész Jézusdolog el volt intézve.(mármint eljátszva az elöbbi Istennélküli állításaim miadt,hogy ezeket megelőzzék).És hogy a fenébe írták össze ezt a rengeteg összefüggő történetet a Bibliába.Talán Jézus leült valami riporter mellé és elregélte . Az egész könyv olyan mint valami utólag megírt forgató könyv.Ezzel az egésszel nem akarok senkit és semmilyen hívőt megbántani komolyan.Én még a Papokat is kicsit elítélem,mert nézzük pl.:a Pápát.Az egész életét csak Istennek áldozza.Miközben élnie kéne az életét hiszen Isten nem azért teremtett minket?OK,hogy hinni szeretne Istenben de ez már túlzás..... .Na és ez a pokol meg a menny.Szerintem eggyetlen ember sem érdemli meg,hogy a pokolra kerüljön.H meghalunk és esetleg többször voltunk börtönben vagy gyilkoltunk akkor is lehetünk jó emberek.Szerintem a világ rontya meg az embert,hiszen szinte már a gépek végzik elhellyettünk a munkát is...na mind 1....az a lényeg,hogy a legnagyobb erő a megbocsáltás sztem Isten vagy Jézus is ilyen....és amúgy nem létezik olyan ember aki nem tett valami rosszat.Ennyierővel minden ember éghet a pokolba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!