El szeretném olvasni a Bibliát, de nagyon zavar ahogy írva van. "Rendesen" megírva is hozzá lehet jutni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a sok vala,vele,válé stb-ra. Nagyon érdekelne sajnos ez engem zavar.2015. jan. 17. 03:52
11/11 anonim válasza:
Értem tökéletesen a kérdezőt.
Régóta van nekem is Bibliám,többször el is kezdtem olvasni,de nagyon zavart és fárasztott a nyelvezete.Mondanom sem kell,hogy semeddig nem olvastam el.Csak Noéig jutottam.
Aztán nagyon sok év elteltével ismét elővettem (de már az Újszövetséggel kezdtem el az olvasását)és mindent értettem,nem volt többé nehézkes olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!