Jehovások! Mit tennétek ha kiderülne, hogy a gyereketek meleg, sőt azonos nemű párja van?
a Tanúk nem verik agyon a gyermeküket. sőt elsősorban az van kihangsúlyozva hogy az Úr tanitása és feddése szerint kell nevelni, mert a Teremtő ezt várja el.
abban pedig nincs semmi kivetni való, ha egy egy popsira verés megesik.
a családi boldogság c. könyv erről bövebben ir a Biblia alapján.
s én elsősorban felnött gyermekekről beszélek, nem kisoruakról
s nem annak születik mert ilyen nincs
megállapitott tény, hogy pszihés okai vannak ennek és nem gén okai ez is a fejben dől el.
nem fáj mert nem érdekel a sértegetés.a biblia az élet minden területére ad útmutatót tanácsot, erre is.
S minden magát kereszténynek valló alkalmazza ezeket, bármilyen tökéletlenséggel is kell szembe nézni.
(1Korintusz 9:27) 27 hanem megöklözöm testemet, és rabszolgává teszem, hogy miután másoknak prédikáltam, én magam valamiképpen alkalmatlanná ne váljak.
Pál levelei sokat segítenek nekünk, hogy elhagyjuk bűnös hajlamainkat (Róma 6:12; Gal 5:16–18). Ésszerű arra következtetnünk, hogy ő maga is megfogadta ezeket a tanácsokat (Róma 2:21).
Semmit!
Magánügy ki kivel, mikor , hol!
Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Az vesse az első követ...
Szeresd felebarátod..
Ha már vallásos síkon mozgunk!
"s nem annak születik mert ilyen nincs
megállapitott tény, hogy pszihés okai vannak ennek és nem gén okai ez is a fejben dől el."
Azért megy buta vagy, szerintem nem híreszteld. Persze ,hogy fejben dől ,ahogy minden más is. Az agyad irányít mindent. Az érzéseid, a fájdalom érzet, mindent az agy irányít. De ez nem választás kérdése. Te se választod azt ,hogy éppen ,hogy érzel, vagy hogy mid fáj.
A te gyereked? Ha kicsit is érdekel a gyerek élete ,akkor nem fogod tönkre tenni azzal, hogy ellököd magad mellől. Ha meg igen , akkor nem vagy szülő.
"És azt engednétek"
Ilyet ,hogy lehet írni? Nincs saját önálló döntésed, vagy mi a fene? Ha mások véleménye érdekel a gyereked helyett, akkor minek lettél szülő. Elég undorító és önző dolog.
Öööö, nem vagyok szülő sem jehovás.
Leszbikus vagyok és érdekel ennek a szektának a véleménye.
(A szüleim nem vallásosak, de attól függetlenül nem tartjuk a kapcsolatot, a melegségből kifolyólag.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!