Az is bűn, ha csak fantáziálok a szex-ről?
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 23:20
3/32 anonim válasza:
Ha elmúltál már 60, akkor semmiképpen sem. Ha még nem, de már elmúltál 18, akkor igen, mert csinálni sokkal jobb, mint fantáziálni róla.
6/32 anonim válasza:
Erkölcsileg sem. A gondolkodás és fantázia Isten adománya. Az már csak a földi helytartók fontoskodása, hogy mit minősítenek bűnnek.
7/32 anonim válasza:
Fantáziálni bármiről lehet...
Szerencsétlen gyerek..hány évesen taszítottak téged az örök ostobaság mezejére?
8/32 Vree válasza:
Így születnek az 50 éves szüzek! :D
Ápolgasd még magadban a bűntudatot, és ha szerencsés vagy, életedben nem lesz egy szexuuális élményed sem, se gyereked. :D
Ezt egészen komolyan mondom. Randizni ki fog? A párkapcsolatokért is keményen meg kell dolgozni, tudod-e? Nem fog az öledbe hullani egy nő/férfi.
9/32 anonim válasza:
Ha most ettem és ittam koffeint alvás előtt, akkor megérdemlem a halált? Van aki szerint bűn?
Na ezek szerint az emberek szerint lehetsz rossz. Kit érdekelnek?
10/32 anonim válasza:
Lehet terhes vagyok és te vagy az anyja.Túlságosan perverz voltál álmodban...
Megtartjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!