Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fantáziálok róluk szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fantáziálok róluk szex közben?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, nem volt még párkapcsolatom, se szexuális kapcsolatom, nem tisztázott még számomra a szexuális orientációm. Nők iránt voltak erős érzelmeim vagy nőkbe voltam szerelmes, de nem taszítanak a férfiak sem.

2-3 éve szerelmes is lettem egy lányba aki "húzta is az agyamat", azonban Ő összejött egy férfival, szinte az orrom előtt.

A problémám az, h gyakran szexuális fantáziáim vannak róluk vagy a férfiról.

Ő volt az utolsó aki mélyen megérintett érzelmileg, azóta csak 1-2 emberrel szimpatizáltam. Mi lehet az oka az ilyen fantáziáknak, hogyan lehetne elhagyni őket végre?

2014. dec. 13. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért akarok elhagyni őket?

Én hasonlóan vagyok vele, de valahol jó érzés fantáziálni. :)

20/L

2014. dec. 13. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Amíg nem próbálod ki az egyiket vagy a másikat, nem tudhatod valójában milyen. Lehet itt lenne már az idő?
2014. dec. 13. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

sose hittem volna,hogy van rajtam kívül mégegy olyan ember,aki nem teljesen biztos a szexuális irányultságába! O.o

de ha róluk fantáziálsz szex közben,azzal csak a saját szíved fájdítod,hogy elképzeled azt akit szeretsz ,ahogy valaki mással van,nem?

ne kínozd magad,nem éri meg!

20/L

2014. dec. 13. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
2%
Azért én elgondolkodnék a helyedben azon, hogy a 24 év alatt miért nem kellettél még senkinek.
2014. dec. 13. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Miért fantáziálok róluk szex közben?

(...)

Nem volt még szexuális kapcsolatom.

Akkor most mi van?!

2014. dec. 13. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
5#-a magyar nyelv kétértelmű szépségei:azt fantáziálja,ahogy ŐK szexelnek!
2014. dec. 13. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

#4 ez gonosz volt (és csak részigazság)

bezzeg az olyan férfiakhoz nem így írnak az emberek, akik huszonx évesek és szűzek, már nem is keresik a nőket és kérdésük alatt megerősítést várnak miközben szidják a másik nemet.

2014. dec. 13. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, nem vagyok egy nagy szexőrült, de ha szeretnél lánnyal a tettek mezejére lépni, szólj! :) (25)
2014. dec. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!