Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fantáziálok róluk szex közben?
24 éves nő vagyok, nem volt még párkapcsolatom, se szexuális kapcsolatom, nem tisztázott még számomra a szexuális orientációm. Nők iránt voltak erős érzelmeim vagy nőkbe voltam szerelmes, de nem taszítanak a férfiak sem.
2-3 éve szerelmes is lettem egy lányba aki "húzta is az agyamat", azonban Ő összejött egy férfival, szinte az orrom előtt.
A problémám az, h gyakran szexuális fantáziáim vannak róluk vagy a férfiról.
Ő volt az utolsó aki mélyen megérintett érzelmileg, azóta csak 1-2 emberrel szimpatizáltam. Mi lehet az oka az ilyen fantáziáknak, hogyan lehetne elhagyni őket végre?
Miért akarok elhagyni őket?
Én hasonlóan vagyok vele, de valahol jó érzés fantáziálni. :)
20/L
sose hittem volna,hogy van rajtam kívül mégegy olyan ember,aki nem teljesen biztos a szexuális irányultságába! O.o
de ha róluk fantáziálsz szex közben,azzal csak a saját szíved fájdítod,hogy elképzeled azt akit szeretsz ,ahogy valaki mással van,nem?
ne kínozd magad,nem éri meg!
20/L
Miért fantáziálok róluk szex közben?
(...)
Nem volt még szexuális kapcsolatom.
Akkor most mi van?!
#4 ez gonosz volt (és csak részigazság)
bezzeg az olyan férfiakhoz nem így írnak az emberek, akik huszonx évesek és szűzek, már nem is keresik a nőket és kérdésük alatt megerősítést várnak miközben szidják a másik nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!