Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hiszek Istenben de elegem van...

Hiszek Istenben de elegem van a vallásból (? )

Figyelt kérdés
Párszor elgondolkodtam már azon hogy ateista legyek de arra jutottam hogy nem menne mert egyszerűen tudom hogy Isten létezik...Viszont nem akarok már ezekkel a dolgokkal foglalkozni pl hogy ne hallgassam sátánista bandák számait vagy hasonló dolgok..Egyszerűen hiszek Istenben de nem akarok hívő lenni,vagy mi?:P:/

2014. dec. 29. 02:07
1 2
 11/13 Mulder614 ***** válasza:
de a hit halott cselekedetek nélkűl.
2015. jan. 7. 10:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezzel egyet értek:

https://www.youtube.com/watch?v=5qjVRdYt04c

De neked az a gondod, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal.

A hit cselekedetek nélkül halott. Azzal meg magadnak is rosszat teszel, ha ilyeneket hallgatsz... én a megtérésem elején mikor még nem voltam tisztában a dolgokkal magamtól kezdtem rájönni, hogy ha szennyeket nézek, olvasok stb... elkezdek visszaváltozni a régi énemre.. persze ez csak úgy tűnik fel az embernek, ha igazán megtért és elfordult a régi életétől és cselekedeteitől..

Én ezelőtt vallásos voltam, mindig nagy volt a hitem, de nekem el sem lett mondva hogy pl. ne nézzek ilyen filmeket meg hasonlók, csak egy alappal rendelkeztem ami annyira volt elég, hogy higyjek.. de az Úr fél éve csodát tett az életembe és a családom életébe és most értem meg csak igazán, hogy mi is az a hit.. most érzem Isten szeretetét és ez a szeretet amit ő érez irántam és amit én érzek iránta egyszerűen kizárja hogy én olyanok zenéit hallgassam akik a sátánt imádják és tagadják Isten... nem beszélve arról, hogy ez önmagában is bűn. Meg hogy szabaduljon meg valaki a parázna gondolataitól mikor ilyen filmeket néz továbbra is? Tudod ezek mind az ördögnek az aljas módszerei arra, hogy az emberek bűnben éljenek.. Isten útja keskeny, nehéz rajta járni és ellenállni a mindennapi kísértéseknek, viszont ilyen a földi élet és csakis az Ő útja visz életre... az örök életre..

Neked először Istenhez kéne közelebb kerülnöd és utána magadtól megváltoznál és éreznéd hogy mi a helyes és mi nem.. nekem is így volt.. aztán már nem is fogsz ilyenekre vágyni többé.. nekem azóta van ez, mióta először megéreztem Jézus szeretetét.

2015. jan. 7. 22:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nézd meg ezt a videót, itt jobban elmondja a lényeget. https://www.youtube.com/watch?v=mxXyZYFoOPM
2015. jan. 8. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!