Mi a véleményetek (azok akik látták) a Ben Hur filmről?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2014. dec. 26. 18:14
2/11 A kérdező kommentje:
Igen,ezel én is egyetértek! :)
2014. dec. 26. 18:33
3/11 anonim válasza:
Az, hogy újra kellene néznem, mert már nagyon régen láttam.
4/11 A kérdező kommentje:
Régi film de nagyon jó...
2014. dec. 26. 18:59
6/11 anonim válasza:
Isten mentsen tőle! Mármint a remake-től! Amikor a Ben-Hur készült(1957-59), akkor volt Amerikában a gyógyító ébredés, én nem hiszem, hogy létezik olyan remake, ami képes annál jobbat produkálni, de szerintem nincs is rá ember, akinek Hollywoodban látása lenne erről.
7/11 anonim válasza:
Én is kedvelem, láttam 2x-3x, többször mostanában nem nézném meg, de alapvetően tetszett. Csak nem tudok a fegyvertartás mellett kardoskodó Charlton Heston karakterétől eltekinteni.
8/11 A kérdező kommentje:
Igen!
Senkit nem szeretnék bálványozni vagy isteníteni de Charlton Heston kitett magáért ebben a filmben.
Ami meg a remake-t illeti.....ez a teljesítmény után...azt hiszem kihagyom. :)
2014. dec. 26. 20:22
10/11 anonim válasza:
Szerintem az egyik, ha nem a legjobb feldolgozása Jézus legfontosabb földi ténykedéseinek. Annyira ügyesen és profin szövik bele az alapvetően erős kalandfilmbe Jézus történetét, hogy annak nem nagyon van párja, egyedülálló és NAGYSZERŰ. Sőt, még alapvetően nagyrészt pontosnak is mondható, ami Jézus tanításait érinti, kivéve azt, hogy elhangzik benne, hogy "a lélek halhatatlan", ugyanis a Biblia szerint ilyenről szó sincs. De minden másban nagyon pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!