Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vélemények az Alice Csodaorszá...

Vélemények az Alice Csodaországban című filmről? (csak akik látták)

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:

nem érte meg az egészet 3D-ben elkészíteni.Egy-két jelenetnél volt értelme.

Johnny Depp nekem itt nem jött be annyira karakterileg,Helena B.Carter és a főszereplő csaj volt kiemelkedő.

Kedvenc karakterek:béka,(aki megette a sütit)dagi tesók,macsek:)+Vörös Királynő

Fehér Királynő karaktere idegesítő volt.

2010. márc. 15. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Nekem tetszett,de nem adom meg a filmre a 10/10 pontot mivel nekem elvont az Alice történet ,rajzfilmben sem szerettem de így jobb volt,a főszereplő csaj nekem nagyon szimpi volt,Johnny-nek meg nem ez volt a legjobb filmje de alapjában véve jó volt szóval 10/9.Az állatok miatt mert azok tetszettek.
2010. márc. 15. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
*Johnny-nak
2010. márc. 15. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon KIRÁÁÁÁÁYL FILMMMMM :-P
2010. márc. 15. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Tegnap néztem moziban! Sztem egyszer nézhető elmegy, de nem nagy szám. 10/6-7
2010. márc. 17. 02:36
 6/9 A kérdező kommentje:
megnéztem én is, véleményem szerint se egy nagy szám, egyszer nézhető, kb olyan mint a narnia, nekem az se volt egy vasziszdasz. A fehér királynőt undorítóan elcsúfították :D hidrogén szőke hajhoz, hófehér archoz hogy lehetett vastag fekete szemöldököt, szinte már fekete rúzst és fekete körömlakkot tenni xD a sárkányos jelenet se volt izgi...szal jah olyan gyerek film, a gyerekeknek biztos nagyon tetszett de nekem 19 éves fejjel annyira nem nyerte el a tetszésemet. :S
2010. márc. 17. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Van egy rakás mögöttes üzenete, és ismerni kell az eredetit, akkor élvezhető, ha nem csak egy mesét akarunk látni benne, mert nem is az, és nem is gyerekeknek való, nem véletlenül karikás.
2010. márc. 20. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem annyira nem jött be... egyszer megnéztem, de még egyszer nemfogom
2010. márc. 24. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Én nem csodálkoztam a Fehér királynő fizimiskáján... Úgy ültem be, hogy na gyerekek, ez Tim Burton lesz!

Szerintem nagyon jó film lett, mondjuk én nem 3D-ben láttam, mert tudtam, hogy a Walt Disney utólag csináltatta át 3D-re, és talán nem érné meg:D

2010. máj. 14. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!