Ha valami sátánista jelképpel térek be egy templomba mi történik?
Ha sátánista jelképpel térsz be egy templomba, akkor Isten lesújt rád és beléd csap egy villám, amint átlépted a szent hely küszöbét.
Nem, dehogy. Viszont lehet, hogy egyesek provokatívnak fogják találni a megjelenésedet és rossz szemmel néznek majd rád.
Amint átléped a templom küszöbét, lángra kapsz. Ekkor szenteltvízzel kezded magad oltani, de csak még jobban fogsz égni.
Vagy talán mégsem, lehet, hogy csak vicceltem.
Lehet, hogy furcsán néznének rád, kivéve, ha nem veszik észre, mi van rajtad, vagy nem ismerik a jelet. Én például csak egy jelképről tudom, hogy sátánista, de nem is érdekelnek annyira, hogy utána járjak, mik vannak még.
Ha vallásos vagy, akkor jobb, ha ezentúl inkább nem hordasz ilyesmit, mert ezzel megzavarhatsz másokat, nem tudnák eldönteni, hogy keresztény vagy sátánista vagy. (Meg Isten sem annyira örülne, ha sátánista jelképeket hordanál).
Viszont arra nem árt vigyázni, hogy ne kerülj bajba. Szerintem nem annyira jó dolog ilyen jelképekkel sétálni, de te döntöd el, mit szeretnél.
Megátkozni biztos nem fognak (legalábbis a katolikusok biztos nem, mert bűn az átkozódás. A többi vallást nem ismerem, azokról nem tudok nyilatkozni.)
A máglyán való égetés pedig már nem divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!