Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valami sátánista jelképpel...

Ha valami sátánista jelképpel térek be egy templomba mi történik?

Figyelt kérdés
Mit tudnak velem csinálni? MEgátkoznak? Elégetnek máglyán? Rámhivják a rendőrséget?
2014. dec. 25. 23:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha sátánista jelképpel térsz be egy templomba, akkor Isten lesújt rád és beléd csap egy villám, amint átlépted a szent hely küszöbét.

Nem, dehogy. Viszont lehet, hogy egyesek provokatívnak fogják találni a megjelenésedet és rossz szemmel néznek majd rád.

2015. júl. 28. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Milyen az a sátánista jelkép egyébként? Fordított ötszögben egy kecskefej, vagy mi? A kecske mitől sátánista, ezt valaki elmagyarázza végre nekem? Sosem értettem, hogy mitől ijesztő egy növényevő haszonállat és mi köze a sátánhoz.
2015. júl. 28. 23:03
 13/14 anonim ***** válasza:
hozzánk bejött egyszer egy srác tele ilyen jelképekkel, csalódott mikor kiröhögtük, zavarba is jött, szóval könnyen rávettük ,hogy hallgassa meg az istentiszteletet, aztán dumáltunk vala, hogy ezzel most mit akart elérni, vége az lett, hogy kb másfél évre rá megtért, csak nem hozzánk jár, hanem a katolikusokhoz :D
2015. júl. 28. 23:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Amint átléped a templom küszöbét, lángra kapsz. Ekkor szenteltvízzel kezded magad oltani, de csak még jobban fogsz égni.

Vagy talán mégsem, lehet, hogy csak vicceltem.

Lehet, hogy furcsán néznének rád, kivéve, ha nem veszik észre, mi van rajtad, vagy nem ismerik a jelet. Én például csak egy jelképről tudom, hogy sátánista, de nem is érdekelnek annyira, hogy utána járjak, mik vannak még.

Ha vallásos vagy, akkor jobb, ha ezentúl inkább nem hordasz ilyesmit, mert ezzel megzavarhatsz másokat, nem tudnák eldönteni, hogy keresztény vagy sátánista vagy. (Meg Isten sem annyira örülne, ha sátánista jelképeket hordanál).

Viszont arra nem árt vigyázni, hogy ne kerülj bajba. Szerintem nem annyira jó dolog ilyen jelképekkel sétálni, de te döntöd el, mit szeretnél.

Megátkozni biztos nem fognak (legalábbis a katolikusok biztos nem, mert bűn az átkozódás. A többi vallást nem ismerem, azokról nem tudok nyilatkozni.)

A máglyán való égetés pedig már nem divat.

2015. júl. 29. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!