Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tudtok Arjunáról?

Mit tudtok Arjunáról?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 12:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm. És mi van Arjuna nyilaival? Vagy valami ilyesmi.
2010. febr. 16. 13:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Arjuna Krisna legjobb barátja
2010. febr. 16. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

@13:53-as kérdésedre:

Melyik esetre gondolsz?

Arra az esetre, amikor Dronacharya tesztelte a fivérek képességét nyíllövésből, amikor egy felfüggesztett fából készült madárra kellett célozniuk egyenként, miközben Dronacharya megkérdezte mindenkitől, hogy éppen mit lát? Majd erre a kérdésre a legtöbben ilyen válaszokat adtak, hogy: "Látom az eget", "Látom a madár fejét", stb. és csak Arjuna mondta azt, hogy "Nem látok semmi mást, csak a szemét!", és mindenki a helyére lett küldve, kivéve Arjuna, a legjobb nyilas.

De vannak még más történetek is, amelyek a nyíllal és annak használatával kapcsolatosak. Mire gondolsz konkrétan? :)

(Ua. vagyok, mint a @21:05-ös :))

2010. febr. 16. 17:15
 14/14 A kérdező kommentje:
Konkrétan semmire, mivel én csak annyit tudtam eddig, hogy Arjunának vannak nyilai, de annak legendáját eddig nem ismertem. Tehát, kösz.
2010. febr. 16. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!