Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Buddha szobor (lent) (? )

Buddha szobor (lent) (? )

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősünktől kaptam egy kis Buddha szobrot és azt mondta, hogy rakjam olyan helyre ahol sokat vagyok. Állítólag szerencsét hoz. Én katolikus vagyok ezért nem hiszek ezekben mert babona. Személyes tapasztalatok ezekkel a szobrocskákkal? Tényleg szerencsét hoz? Bűn ez a katolikusoknak?
2014. dec. 23. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nagyon bigott katolikus lennék, akkor rásüthetném a "bálványimádás" bélyegét.

De nem vagyok se bigott, se katolikus.

Nem hiszem, hogy szerencsét hoz a szobor, de ártani se árthat a jelenléte, úgyhogy nyugodtan rakhatod bárhova.

2014. dec. 23. 22:53
 2/4 Mulder614 ***** válasza:
mit vársz egy szobortól? szerencsét nem hoz max helyet foglal. nem is beszélve arról hogy a Buddha szobrok elég pocsékak.
2014. dec. 24. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy szoborka hogyan befolyásolja az életed eseményeit? Életre kell és megbabrálja a mátrixot? Még hogy szerencse...
2014. dec. 24. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van,de egy szobornak önmagában semmi jelentősége.Persze hihetsz benne,hogy szerencsét hoz,és így valóban hozhat,de akkor sem a szobron van a hangsúly,hanem a benned lévő hitben.
2014. dec. 24. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!