Hogyan lehet elfojtani a szexuális vágyat?
Valóban szeretnék elérni egy "olyan" állapotot... amilyen nem tudom milyen
Észrevettem mennyi mindent el tudnak érni a nők csak azzal hogy szabadon hagynak a testükön részt. Mennyi mindent el lehet adni áruként. Mennyi bamba férfi van a világon, akiken ilyen semmirekellő nők élősködnek és csak azzal tartják meg a férfit, hogy felgerjesztik a szexuális vágyait. Meg látom azt is, mennyi mindent el tud érni egy nő, csupán a megjelenésével, mindenféle tudás vagy teljesítmény nélkül. Látom hogy mekkora ipar épült ki arra, hogy a férfiaknak a szexuális vágyait gerjesztett állapotban tartsa. Ha egy férfi fel is ismeri ezt, még jóformán menekülni sem tud ebből.
Megvetem a világnak ezt a részét, az ilyen embereket. Ezeket a nőket és azokat a férfiakat akik ezt támogatják. És észrevettem magamon is, hogy én is manipulálható vagyok, rám is hatással van ez az egész világ. És én ezt nem akarom, nem akarok ilyen könnyen manipulálható lenni a vágyaim által
"Észrevettem mennyi mindent el tudnak érni a nők csak azzal hogy szabadon hagynak a testükön részt. Mennyi mindent el lehet adni áruként. Mennyi bamba férfi van a világon, akiken ilyen semmirekellő nők élősködnek és csak azzal tartják meg a férfit, hogy felgerjesztik a szexuális vágyait. Meg látom azt is, mennyi mindent el tud érni egy nő, csupán a megjelenésével, mindenféle tudás vagy teljesítmény nélkül. Látom hogy mekkora ipar épült ki arra, hogy a férfiaknak a szexuális vágyait gerjesztett állapotban tartsa. Ha egy férfi fel is ismeri ezt, még jóformán menekülni sem tud ebből."
Valóban szemfüles meglátás.De mit is akarsz elérni a megvetéssel? Tudd,hogy amit elítélsz,ahhoz kötődni fogsz,és nem fogsz tudni szabadulni tőle.Észrevetted ezt már? Nem tudsz kibújni a bőrödből,és nem lehetsz nem férfi,vannak egészséges vágyaid,mint általában az egészséges férfiaknak.A világ ezt kihasználja,és túljátssza,így van,ez az ő saruk.Te is manipulálható vagy,igen.De te ezt már felismerted,ez lényeges szempont.Ez olyan dolog,mint,hogy pl.felismered,hogy milyen manipulációkkal dolgozik az élelmiszeripar,pizzával,párizsival,hamburgerrel,édességgel tömik az embereket,holott ezek egészségtelen ételek,és még fizetnek is érte az emberek.Ha nem kívánsz ezekkel az ételekkel élni,akkor nem az a megoldás,hogy megveted a tudatlanokat akik ezeken élnek,hanem egészséges ételeket fogsz venni magadnak,és a többinek hátat fordítasz.Tehát most térjünk vissza rá,mi is a problémád valójában? Az,hogy nem akarsz a világ rabszolgája lenni? Teljesen érthető.Ehhez valóban el kell fojtanod az egészséges igényeidet? Hogy szól a parancsolat? Szeresd felebarátodat,mint önmagad,így van? Ha elítéled(vagyis elfojtod) önmagad férfi részét,eleget teszel-e a parancsolatnak?
A saját vágyaid miatt utálod a világot?
Az a hibás aki két pofára zabálja a csokit és 200 kiló lesz, vagy a csokigyár?
Itt benned van a hiba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!