Hogyan lehet elfojtani a szexuális vágyat?
Tudod az a baj, hogy ha a vallasod miatt el kell fojtanod a termeszetes vagyaidat, azt a vallast ott ette meg a fene. Szerinted miert van annyi pedofil a katolikus papok kozott? Mert el kell fojtaniuk minden vagyukat, legalabbis nyilvanosan. Az sem veletlen, hogy inkabb kisfiukat molesztalnak, a nokkel szembeni mesterseges gatlas itt is mukodik.
Ne lepj erre az utra...
Nem csak a vallásosságom miatt szeretném elfojtani.
Azért akarom, mert nem tartom helyénvalónak, hogy ilyen hatások alatt legyek. Hogy ennek az egésznek hatalma legyen fölöttem. De közben nem tartok vele sehova.
Nem csak a vallásosság miatt nem akarom kiélni magam, hanem azért mert helytelennek tartom, hogy ezt tegyem
Miért helytelen?
Ez vagy te.
A néniknek meg nem lesz baja.
Egyáltalán nem alázod meg őket és ha nem gondolsz rá sem leszel jobb.
Nézőpont kérdése, hogy kinek mi az alantas vágy.
Sok sintoista alantas vágynak tekinti a húsevést, a rasztafarik meg az alkoholfogyasztást. Számomra pl. a százon 25 litert megzabáló dögök iránti rajongás az alantas vágy. Csak ismételni tudom az előttem írókat, ha valami, legyen az ember, vagy filozófia arra akar rávenni, hogy mondj le egy teljesen ártalmatlan vágyról, amivel te az égvilágon senkinek se ártasz akkor hagyd ott a francba. Ha meg olyannyira nem bízol magadban, hogy azt képzeled téged a lényed alapjában rontana az meg, ha megnéznél egy segget, vagy egy pár mellet, akkor veled van a gond, az ilyen prűd robotoknak tényleg tökéletesek az olyan eszmék, amik szerint a szex és a boldogság bűn.
Nyilván valami "nem átlagos" vágyakról van szó és ez társul mentális érintettséggel.
Csodás, hogy a vallást találtad meg, mint megoldást.
Pár év és lelkileg/érzelmileg tönkremész ebben a parttalan harcban. De ne aggódj, papok között gyerekeket molesztálni mindennapos és nagyon-nagyon sok wc-b*** nappal nagykeresztény, erkölcsprédikátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!