Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bánt a dolog, de jól esett....

Bánt a dolog, de jól esett. Bunkó voltam?

Figyelt kérdés
A férjem testvére ( 25 éves )hozzánk költözött a szüleitől,de nagyon furcsán viselkedik.Nem szól senkihez hónapok óta ,nem köszön levegőnek néz minket.Nem bántottuk ruhát vettünk neki telefont ,etettük ,ittatuk én mosok főzökrá és mégis ezt csinálja.Én keresztény vagyok a férjem és a rokonai nem azok.Ma hazajött a testvére és összetalálkoztunk a házban mert álltalában csak a szobájában van és gubbad .Szembetalálkoztam vele és levegőnek nézet és megtelt a szívem ,haraggal és dühvel.És mérges hangnemben beszéltem vele kérdeztem tőle mi baja van ,és miért ilyen ,miért nem tudd köszöni és habogot ,hogy semmi ,mondtam neki ,hogy ez nem hotel és halkan lehülyéztem .Már bánom a hangnemet ,meg hogy hülyéztem ,de elöntött az ideg.
2014. dec. 18. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
miert milyen vallasu a ferjed (es rokonai) ?Amugy sztem azert viselkedik ilyen zarkozottan, mert talan vmi problemaja van, lehet, h depresszios v vmi
2014. dec. 18. 19:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem vallásosak,de még ha depresziós is illendő lenne köszöni neki .
2014. dec. 18. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
A te házadban iylet tettél? Na ne. Ne viccelj már ez a minimum. Kit érdekel, hogy depressziós? Mellesleg a depresszió ellen a legjobb ha elkezd nyitni a többiek felé. :D Köszönni se köszön? Kb. 2 órát tűrtem volna és elmagyaráztam volna neki a szabályokat. Jogos volt hidd el...
2014. dec. 18. 19:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak velünk nem beszél ,nem köszön hónapok óta ,de szoktam hallani,hogy másokkal telefonál és nevetgél.Szerintem büszke és úgy érzem lenéz minket.
2014. dec. 18. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Küld el a pi.sába!
2014. dec. 18. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Tök mindegy kinek milyen a vallása, depressziós vagy sem, a köszönés és a normális kommunikáció alap. Nem lehülyézni kellett volna halkan, hanem hangosan felszólítani, hogy ha nem képes a kulturált viselkedésre felnőttként, akkor húzzon a bánatba, a mosást meg azonnal szépen befejezed rá, a kis kacsójával ő is be tud pakolni a mosógépbe.
2014. dec. 19. 00:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Előbb kellene gondolkozni, aztán ez alapján cselekedni. Nem cselekedni, aztán bánkódni. Tudom, hogy ez a vallással ivódott beléd, de inkább felejtsd el.
2014. dec. 19. 07:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha hónapok óta nem köszön, akkor ő a bunkó, jól tetted.
2014. dec. 19. 09:28
 9/11 KZitus ***** válasza:

Szervusz

Az, hogy mit teettél, az rád és a lelkiismeretedre tartozik.

De lesz ez még rossszabb is, ha továbbra is fenntartjátok ezt a helyzetet. Azért írom, hogy "fentartjátok", mert mégis csak a ti házatokban zajló dolgokról írsz, amelyeket sem én, sem más nem képes befolyásolni, és rendbe szedni.

De nem értem, miért nem lehet egy tea, kávé, vagy ebéd mellett, nyugodt hangnemben, barátságosan megbeszélni, illetve beszélni a jelenlegi helyzetről, amely számotokra érthetetlen, és kínos is, mint írtad?

Nem érzed, hogy jobb lenne nyugodtan tisztázni a miérteket? Hiszen közeli rokonok vagytok, és a cél a békés kapcsolat lenne nem?

Azzal, hogy befogadtátok, kimutattatok felé egy kedves gesztust. Megkérdezhetnétek, ő nem tudná szintén kedvességgel viszonozni?

Miért rombolnátok egymás idegrendszerét? Rombolja sajnos ez a világ oly módon, amit nem tudsz sokszor kivédeni, befolyásolni. De ez most nem ilyennek tűnik.

2014. dec. 19. 17:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele tisztázni semmit ,Próbáltuk szépen,csúnyán ez egy bunkó.
2014. dec. 19. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!