Bánt a dolog, de jól esett. Bunkó voltam?
Szervusz
Az, hogy mit teettél, az rád és a lelkiismeretedre tartozik.
De lesz ez még rossszabb is, ha továbbra is fenntartjátok ezt a helyzetet. Azért írom, hogy "fentartjátok", mert mégis csak a ti házatokban zajló dolgokról írsz, amelyeket sem én, sem más nem képes befolyásolni, és rendbe szedni.
De nem értem, miért nem lehet egy tea, kávé, vagy ebéd mellett, nyugodt hangnemben, barátságosan megbeszélni, illetve beszélni a jelenlegi helyzetről, amely számotokra érthetetlen, és kínos is, mint írtad?
Nem érzed, hogy jobb lenne nyugodtan tisztázni a miérteket? Hiszen közeli rokonok vagytok, és a cél a békés kapcsolat lenne nem?
Azzal, hogy befogadtátok, kimutattatok felé egy kedves gesztust. Megkérdezhetnétek, ő nem tudná szintén kedvességgel viszonozni?
Miért rombolnátok egymás idegrendszerét? Rombolja sajnos ez a világ oly módon, amit nem tudsz sokszor kivédeni, befolyásolni. De ez most nem ilyennek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!