Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek melyik isteneket...

Szerintetek melyik isteneket kövessem? A régi isteneket vagy a hét isten hitét? Melyik a hamis?

Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 15:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

egy Isten van és nincs több

Dehát legyen akaratod szerint,mert az Egy igaz Isten is akarata szerint fog dönteni a sorsodrol ha majd ott fogsz előtte térdelni.

Senki nem dönthet helyetted,neked kell döntened,hogy miben akarsz hinni,de mielött döntenél én azt ajánlom,hogy tanulmányozz egy kicsit.Járj utánna,nézd meg kik azok az istenek akiket követni akarsz,mit tettek,vagy mit nem tettek,hogy viszonyulnak a világhoz az emberiséghez,mi az elvárásuk az emberrel kapcsolatban.

Ha ezeket megvizsgáltad akkor szánj időt arra is,hogy ismerd meg alaposabban a Biblia Istenét is,nézd meg,hogy mi az amit Ő tett értünk,mi az elvárása és az igérete.

Ha mindezen túl estél akkor dönts,de ne dönts elhamarkodottan mert végül is az üdvösségedről van szó.

Fogadd el ezt a baráti tanácsot és tedd azt amit leírtam a fentiekben mert nem lesz hiába való,hoidd el nekem.

Salom!

2014. dec. 16. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Melyik az igaz?

Na jó, ez beugratós kérdés, mert egyik sem.

2014. dec. 16. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az Elsők szeret a régi istenek az igazak, az Andalok már a hetet imádták...

De látom szinte senkinek sincs humorérzéke és Trónok Harcát sem olvasott. :)

2014. dec. 16. 21:55
 14/16 A kérdező kommentje:
13. VÉGRE EGY HÍVŐ!!!
2014. dec. 16. 22:11
 15/16 anonim ***** válasza:
inkább: egy újabb vallásos, a hívő nem ilyen!
2014. dec. 17. 22:24
 16/16 A kérdező kommentje:
15. te már csak tudod
2014. dec. 18. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!