Szerintetek melyik isteneket kövessem? A régi isteneket vagy a hét isten hitét? Melyik a hamis?
Miről beszélsz?
Egy Isten van, aki teremtette az egeket és a földet.
Isten, aki elküldte egyszülött fiát Jézus Krisztust, hogy meghaljon az emberért, az ember helyett, örök váltságot szerezve a megváltás által.
Rajta kívül nincs más Isten.
Aki mégis ilyen címben tetszeleg, holott nem Isten, az csaló és hazug, hamis isten, bálvány.
A Mindenható és Örökkévaló Istenen kívül soha nem volt, és soha nem lesz más Isten. Ő az Úr egyedül.
Övé a hatalom és az Övé az erő. Ő ad életet mindeneknek és hatalma szavával fenntartja a világmindenséget.
Jób. 9.4-
Bölcs szívű és hatalmas erejű: ki szegülhetne ellene, hogy épségben maradjon?
5
Aki hegyeket mozdít tova, hogy észre se veszik, és megfordítja őket haragjában.
6
Aki kirengeti helyéből a földet, úgy hogy oszlopai megrepedeznek.
7
Aki szól a napnak és az fel nem kél, és bepecsételi a csillagokat.
8
Aki egymaga feszítette ki az egeket, és a tenger hullámain tapos.
9
Aki teremtette a göncölszekeret, a kaszás csillagot és a fiastyúkot és a délnek titkos tárait.
10
Aki nagy dolgokat cselekszik megfoghatatlanul, és csudákat megszámlálhatatlanul...
Egyiket se. Jézust kövesd! Ő átformál valami fantasztikus módon, újat formál, szeret, nincs más rajta kívül aki jobban ismerne! Nincs más Isten!
"Tudd meg azért ma, és szívleld meg: az Úr az Isten fenn a mennyben és lenn a földön, nincs más!" 5 Mózes 4:39
"Rám figyeljetek a föld legvégéről is, és megszabadultok, mert én vagyok az Isten, nincs más!" Ézsaiás 45:22
Isteneidet csomagold celofánba és tedd a vitrinbe. Mindegyiket kövesd!!!
Tehát te is beállsz celofánba a vitrinbe. Mi meg megyünk titeket. Remélem tudtam segíteni. Minden jót!
A hamis isteneid mennek a gyehenna tüzére a többi hamis istennel együtt.
Szerintem egyébként a 15,57 isten hétszer megszentségtelenített, ötvenháromszor megtagadott hitét kövesd, az a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!