Téged mi győzött meg arról, hogy megtaláltad az igazságot?
" a te szavad igazság." János 17,17
Csak keresztények írjatok! Kérem:-)
Akár varázsolhatnak is. Ez attól függ, hogy milyen szellemben van az illető (ha tetszik milyen a hozzáállása a gyerekéhez, mik a motívumai veluk kapcsolatban, akár ha az istenfélelemmel kapcsolatos nevelést nézzük), illetve hogy benne van-e az illetőben az említett két szellem. Ha igen, akkor még az ilyen mindennapi, alapvető dolgok is a hatalma alá kerülnek, hiába evidensek. Ez tapasztalat.
Ugyan nem Jehova tanúival kapcsolatos, náluk ott lehet megállapítani ezt a két szellemet, ahogy az előbb is írtam, hogy olyan tanításokat tudnak keresztulverni az embereken (már akin), amikről egy ezen szellemek befolyása alatt nem álló ember azonnal tudja, hogy hamis, de még ha logikusan, prekoncepciók nélkül elolvasom a Bibliát, akkor is egyből látszik. Aki meg elfogadja őket, az olyan befolyás alá kerül, hogy adott esetben képtelenség rámutatni a tévedésére. Eldöntötte, hogy ezt a tanítást fogadja el, és onnantól kezdve alatamasztasokat keres hozzá, ami pedig cáfolja, azt elutasítja.
Mondtam, hogy nekem nem kell bemutatni ezeket a szellemeket. Az érvelések módjából is lehet akár látni ezeket.
Biztosan vannak tanúk, akiket jó szándékok vezérelnek a való életben, pusztán meg vannak tévesztve némely (egyébként alap)kérdésben szellemi dolgokkal kapcsolatban, de annak a szellemcsoportnak, ami felelős ennek a hitnek a terjesztéséért, egyértelműen tagja mindkét szellem, ez tuti. Oszlopos tagjai.
Nem ott vannak sokszor a vízválasztók, ahol az ember gondolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!