Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hány részből áll szerintetek...

Hány részből áll szerintetek az ember? Test + lélek + szellem?

Figyelt kérdés
2014. dec. 8. 17:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
42%
Fej, tor, potroh.
2014. dec. 12. 11:50
 22/24 anonim ***** válasza:
31%
Ez csupán hit kérdése. Ki miben hisz! Én csak azt tudom, hogy testem van! Ez fizikailag is látszik! Mi a lélek??? Hol van? Szellem??? Az max. ha meghalok! De addig nem lehetsz szellem sem, amíg élsz! De a lélek is igen fura. Mert a youtube tele van olyan videókkal amiben szerencsétlen állatokat kínoznak, és a marha aláírja, hogy ilyen meg olyan lélektelen ember tesz csak ilyet! Nekik miért ne lenne lelkük? Vagy ha nekik nincs, akkor nekem sincs! Az, hogy életedben mit cselekszel, ez csupán gondolkodás kérdése! Az, hogy én utálom az állatkínzókat, és mindenféle gondolkodás nélkül kivégezném őket, és nem lenne ettől álmatlan éjszakám, ezáltal én is lelketlen vagyok??? De csak a szerencsétlen állatok miatt tenném, akkor mégis van lelkem? Ez csupán gondolkodás kérdése az egész. 65 alkalommal adtam eddig vért, és 4 köszönő levelet kaptam azoktól akinek az életét mentette meg a vérem. Emiatt lenne lelkem? Én ezt is fejben döntöttem el!De azt is amikor 6 évesen elloptam egy csokit(nem vagyok rá büszke)! Ugyan az az ember vagyok, aki akkor voltam, csak más a gondolkodás módom. Ha te hiszel a lélekben akkor neked van, én nem hiszek így nekem nincs. Tipikus isten esete! Én ha van isten, akkor ki fogom nyírni ha meghalok, mert 12 évesen elvette az apámat! Hagyja, hogy retkes papok gyerekeket rontsanak meg! Pedig azok a köcsögök isten szolgái! Isten azt akarja, hogy az a szerencsétlen megerőszakolt gyerek, érzelmileg rokkant legyen?? Ha van isten, akkor ezt miért hagyja???!!! Ja mert a biblia szerint, mind bűnösök vagyunk? Hát a KÚ.VA ANYJÁT istennek! És jöhet a lepontozás nyugodtan. Az a szemét vallás miatt eddig több 10.000 gyereket erőszakoltak meg, és nem hallani olyan ügyeket ahol ezt tárgyalják, mindig eltusolják! Mert hát isten szolgái. Egy retkes papot Békés megyéből is kimenekítettek (SALAMON ATYA), de ha megtudom hol élsz te retek, akkor én foglak elásni, és könyöröghetsz majd istennek, hogy segítsen. Biztos fog, ahogy a 2 kisgyereknek akit megrontottál!!! De ebből sem lett ügy, csak áthelyezték hirtelen! Kicsit eltávolodtam a dolgoktól, de a lényeg, az van amiben hiszel! Ha hiszel a lélekben, akkor van, ha nem hiszel akkor nincs. Az tény, hogy fizikailag csak tested van! Erre majd jönnek, hogy a levegőt sem látod! Ez így van, de mégis egy mérhető dolog!
2014. dec. 13. 12:18
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt is hagyja Isten, hogy felháborodj a valós és a vélt igazságtalanságokon, sőt azt is egy ideig még, hogy gyűlölködj ... De azt is hagyná, ha szeretnéd megismerni az igazságot is Róla, nem csak a hazugságokat!
2014. dec. 13. 12:32
 24/24 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. :) Ha hiszed, ha nem, 1979-ben a határőrségnél nekünk, sorkatonáknak tanították a kutya részeit, amelyek ezek: fej-törzs-végtagok. (A farkát kihagyták.) A kedvedért utánanézek, hogy eme tudományos sereg hagyatékában fellelhető-e a kérdésedre a válasz! :)
2014. dec. 15. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!