Azt tudom, hogy néhányan azt hiszik, Jézus "magyar" volt, de azt hallottam, hogy más országokban is azt hiszik, hogy Jézus az ő népükhöz tartozott. Hol lehet ennek utána járni, mert én csak a parthus-magyar elméleteket találtam?
Ez nem külföldi, de ezen az oldalon olvastam: "Úgy tűnik néha lehet hinni a Bibliának néha nem,ahogy a szél fúj!
Hogy József milyen származású volt-ugye nem kell részletezni miért-teljesen mindegy!
Itt csupán az anya származása fontos,aki ha jól tudom Galileából származott,ahol abban az időben pártusok éltek!
Tehát nem zsidók!
Az sem véletlen,hogy a zsidók nem ismerték el messiásukként Jézust,hiszen nyilván tisztában voltak vele,hogy honnét
származott!Egyébként Jézus is különbséget tett az ő atyja és a zsidók atyja között,itt:„…Ha Isten volna a ti atyátok,
szeretnétek engem, mert én az Istentől származtam és jöttem…. Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok
kívánságait akarjátok teljesíteni. Embergyilkos volt az kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban, mert nincs
benne igazság. Amikor hazugságot szól, a sajátjából szól, mert hazug és a hazugság atyja. ” (János 8:42-44.)
Mária nem magyar volt,mert akkor ilyen etnikum nem létezett !Pártus volt,akik vérségi rokonai a hunoknak,akiktől
származunk! "
De az volt. Méghozzá klinikai eset.
Még a kuruc.info is kicikizte, pedig rájuk nem jellemző a liberalizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!