Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szol egy kisgyerek a...

Mit szol egy kisgyerek a Dalai Lamasitasahoz?

Figyelt kérdés
Mondjatok velemenyt. STOP Adott a szitu. STOP Kis 2 eves gyerek, otthon. STOP. Dalai Lama meghal. STOP. Kis keteves gyereket elviszik otthonrol. STOP. Lamat csinalnak belole. STOP Papok mormolnak egesz nap. STOP Kisgyerek zakkant lesz vagy nem? STOP Jo ez vagy nem? STOP Kedojel vagy nem?
2010. jan. 31. 15:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hat az lehet hogy a szulok buszkék rá, de azert szerintem lehet hogy ez egy ember (gyerek) szabadságjogait sérti.
2010. jan. 31. 17:32
 12/17 A kérdező kommentje:
jaés szerinted mi ebben a kamu? ez egy normalis kérdés, lehet hogy a beszukult agyadba nem jut el hogy valakit kivesznek a csaladjabol és elveszik a szabadságát,nem kleht csaladja. nem mondom hogy ez rossz vagy jo, de én ezen elgondolkodtam. mindegy, oda kuldod meg ott jelented ahol akarod! :)
2010. jan. 31. 17:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát én úgy tudom,hogy a Dalai Láma mindíg megadott helyen és időben reinkarnálódik újra,és ezt el is mondja,mielőtt meghal.A gyereknek pedig,aki ő,csak az új testében,csak akkor hiszik el,hogy ő,ha kb 5 elrejtett tárgyat(amit a Láma rejt el halála előtt) nyomára bukkan azonnal,hiba nélkül.Nos ha megvan Ez az öt tárgy,és egyezik a Láma által megmondott időpont és pontos hely,akkor ő a Láma.Ha jól tudom ötvenvalahányszor született már így újra,ennél fogva egyenesen hazajön, folytatni a munkáját.Tehát miért lenne ez probléma?A szülők büszkék,a Láma újjászületve,az élet folyik a szokásos medrében..Az a gyerek,aki pedig a Láma által elrejtett dolgokat nevüket mondva megmondja,előző életében hová rejtette,biztos nem csaló,mert oka sem lenne rá..

ja,...STOP...

2010. jan. 31. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem a kérdés témájával van a probléma, hanem azzal, ahogyan azt előadod.Most komolyan, minek ez a STOP?? Azért tűnik kamunak, mert valakit, aki írásban folyton beszúrja, h STOP, azt nem lehet komolyan venni.Egyébként is nagyon zavarosan, ködösen van megfogalmazva, tehát agyi beszűkültséget inkább nálad vélek fölfedezni.Ettől függetlenül, el tudnád magyarázni,most, h már összefüggően sikerült nyilatkoznod, mellőzve a STOP-ot, h mi késztetett arra, h így tedd föl a kérdést?? Komolyan érdekelne! STOPPPPP!!
2010. jan. 31. 22:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Engem is marhára érdekelnének a STOP-ok Vétel
2010. jan. 31. 22:42
 16/17 anonim ***** válasza:
A kisgyerek igazából fel sem fogja, mi történik vele. Csak azt látja, hogy a szülei örülnek; aztán elviszik, de nagyon jó dolga lesz.
2010. febr. 1. 09:19
 17/17 anonim válasza:
Olvass könyveket, teszem azt ebben a témában európaiaknak érthetően megírva a hét év tibetben és a visszatérés tibetbe című könyveket tudnám ajánlani. Abból megtudhatod miről szól ez az egész, h a tibetieknek mit jelent a dalai láma.
2010. jún. 2. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!