Mit szol egy kisgyerek a Dalai Lamasitasahoz?
11/17 A kérdező kommentje:
hat az lehet hogy a szulok buszkék rá, de azert szerintem lehet hogy ez egy ember (gyerek) szabadságjogait sérti.
12/17 A kérdező kommentje:
jaés szerinted mi ebben a kamu? ez egy normalis kérdés, lehet hogy a beszukult agyadba nem jut el hogy valakit kivesznek a csaladjabol és elveszik a szabadságát,nem kleht csaladja. nem mondom hogy ez rossz vagy jo, de én ezen elgondolkodtam. mindegy, oda kuldod meg ott jelented ahol akarod! :)
Hát én úgy tudom,hogy a Dalai Láma mindíg megadott helyen és időben reinkarnálódik újra,és ezt el is mondja,mielőtt meghal.A gyereknek pedig,aki ő,csak az új testében,csak akkor hiszik el,hogy ő,ha kb 5 elrejtett tárgyat(amit a Láma rejt el halála előtt) nyomára bukkan azonnal,hiba nélkül.Nos ha megvan Ez az öt tárgy,és egyezik a Láma által megmondott időpont és pontos hely,akkor ő a Láma.Ha jól tudom ötvenvalahányszor született már így újra,ennél fogva egyenesen hazajön, folytatni a munkáját.Tehát miért lenne ez probléma?A szülők büszkék,a Láma újjászületve,az élet folyik a szokásos medrében..Az a gyerek,aki pedig a Láma által elrejtett dolgokat nevüket mondva megmondja,előző életében hová rejtette,biztos nem csaló,mert oka sem lenne rá..
ja,...STOP...
2010. jan. 31. 17:55
Nem a kérdés témájával van a probléma, hanem azzal, ahogyan azt előadod.Most komolyan, minek ez a STOP?? Azért tűnik kamunak, mert valakit, aki írásban folyton beszúrja, h STOP, azt nem lehet komolyan venni.Egyébként is nagyon zavarosan, ködösen van megfogalmazva, tehát agyi beszűkültséget inkább nálad vélek fölfedezni.Ettől függetlenül, el tudnád magyarázni,most, h már összefüggően sikerült nyilatkoznod, mellőzve a STOP-ot, h mi késztetett arra, h így tedd föl a kérdést?? Komolyan érdekelne! STOPPPPP!!
2010. jan. 31. 22:05
Engem is marhára érdekelnének a STOP-ok Vétel
2010. jan. 31. 22:42
A kisgyerek igazából fel sem fogja, mi történik vele. Csak azt látja, hogy a szülei örülnek; aztán elviszik, de nagyon jó dolga lesz.
2010. febr. 1. 09:19
17/17 anonim válasza:
Olvass könyveket, teszem azt ebben a témában európaiaknak érthetően megírva a hét év tibetben és a visszatérés tibetbe című könyveket tudnám ajánlani. Abból megtudhatod miről szól ez az egész, h a tibetieknek mit jelent a dalai láma.
2010. jún. 2. 21:04
Kapcsolódó kérdések: