Hívők, mi a véleményetek erről a mondatról, továbbá gyülekezetről?
1.Hisszük, hogy Jézus Krisztus megváltói, üdvözítői munkájának csodálatos velejárója a test, és a lélek gyógyulása is, bármilyen betegségről legyen is szó, amennyiben azt a hívők hit általi imáikban elkérik Tőle.
2.Immánuel gyülekezet
A János írása szerint való Szent Evangéliom - 14. fejezet
12
Bizony, bizony mondom néktek: Aki hisz én bennem, az is cselekszi majd azokat a cselekedeteket, amelyeket én cselekeszem; és nagyobbakat is cselekszik azoknál; mert én az én Atyámhoz megyek.
13
És akármit kértek majd az én nevemben, megcselekszem azt, hogy dicsőíttessék az Atya a Fiúban.
14
Ha valamit kértek az én nevemben, én megcselekszem azt.
A János írása szerint való Szent Evangéliom - 16. fejezet
22
Ti is azért most ugyan szomorúságban vagytok, de ismét meglátlak majd titeket, és örülni fog a ti szívetek, és senki el nem veszi tőletek a ti örömeteket.
23
És azon a napon nem kérdeztek majd engem semmiről. Bizony, bizony mondom néktek, hogy amit csak kérni fogtok az Atyától az én nevemben, megadja néktek.
24
Mostanáig semmit sem kértetek az Atyától az én nevemben: kérjetek és megkapjátok, hogy a ti örömetek teljes legyen.
Kedves kérdezö, öszintén,
A fizikai gyógyulás csak a jövöben fog teljesülni. Ézsiás 35:1-5, Jelenések 21:4
Már ma is hasznot merítünk abból, ha életünben respektáljuk az Isten törvényeit, utasításait.
Pld. mértékletes evés, ivás, egészséges sport, mozgás, jó barátok, kellemes otthoni légkör.
De igen DE kedves kérdezö, kutass utána, hogy hány ember gyógyult meg, de TARTÓSAN
Ne a web-en.
A múltkor hallottam egy orvos figyelmezetését a tv-ben, hogy az interneten található infók kb. 80 %-a helytelen, nem valós.
Ha a csodagyógyítások tényleg valósak lennének, miért ilyen sok rákos, alergiás, fuldoklós kisbeteg van a világon?
"Milyen gyümölcsei vannak a gyülekezetnek?"
Nekem úgy tűnik, hogy cigánymeggy.
Szervusz
A gyülekezetről nincsen véleményem, majd Isten megítéli őket.
De a mondatról az a véleményem, hogy ebbe már sok ember belehalt(halhatott). Kb. egy évvel ezelőtt egy 33 éves ismerősöm is. Nem kezeltette magát, mert hitt a gyülekezete gyógyító erejében. Nincsen jó tapasztalatom az ilyen mondatokkal.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!