Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ez jo vagy nem?

Szerintetek ez jo vagy nem?

Figyelt kérdés
Egyaltalan elhiszitek hogy van olyan ember aki a szemedbe nez es mindent elmond rolad , a multadat es a jovodet is? En vallasos vagyok es ezert is gondolom ,hogy ez nem normalis ,es nem jo . Szerintem bunos dolog ilyet csinalni. Viszont sokan voltak nala es azt mondtak nagyon jo . Ugy erzik hogy mar igazan bekesek lettek.

2014. nov. 25. 17:32
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ezert is mondom masoknak hogy ne tegyek nem kell meghallgatni. De nem veszik komolyan,pedig feltem oket.
2014. nov. 25. 17:34
 2/16 anonim ***** válasza:
De jó nekik akkor...nem létezik ilyen. pont.
2014. nov. 25. 17:55
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem létezik ilyen.

nem bűnös dolog egyébként. Max csalá, ami elítélendő.

2014. nov. 25. 18:20
 4/16 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Szerintem ezt fiziognómiának (is) hívják, meg tróger csalásnak. Attól függően, hogy értő ember vagy tróger csinálja. A nehézség, hogy értő embert lámpással kell keresni, trógerekkel meg dunát lehet rekeszteni.

2014. nov. 25. 18:33
 5/16 A kérdező kommentje:
Es amugy is ha az lenne a lenyeg hogy mindent elore lassunk, akkor mindenkinel lenne egy ilyen masina ami elmondana... Vagy szuletesunkor mar megkapnak az egesz tortenetunket...
2014. nov. 25. 18:43
 6/16 A kérdező kommentje:
Megkapnank*
2014. nov. 25. 18:44
 7/16 anonim ***** válasza:
Jézus legyen az aki mindent elmond neked, senki más.
2014. nov. 25. 18:45
 8/16 A kérdező kommentje:
Ja en is ezt mondom. Nekem "csak" ő letezik. Az ilyen hulye josoktol viszon megvedenem a tarsaimat de ok nem hiszenk es mennek az ilyen ember utan.
2014. nov. 25. 18:48
 9/16 A kérdező kommentje:
Hisznek*
2014. nov. 25. 18:49
 10/16 János114 ***** válasza:

Udv

Az ember osztone a kivancsisag, ez jo is meg rossz is van haszna es van hatranya.

Peldaul a kisgyerek mindenre kivancsi mindent megnez megfog megkostol :)

Ez a felnottevallasal valtozik de nem szunik meg. A kisgyereknek az anyja megmondja h ne nyuljon a kutya szajaba v ne egyen a foldrol. Felnottkent mar az igaz barataink figyelmeztetnek a rossz dontesekre.

Igy van ez a josokkal, mondanak egy igazsagot es hozzatesznek szaz hazugsagot, ovakodj toluk es ovd a szeretteidet is.

Nem veletlen h nem latjuk a jovot es h nem valtoztathatunk a multunkon, csak az Isten segithet es csak hozza fordulhatunk segitsegert,

A jovo Isten kezeben van es ha valami jpt akar nekunk azt senki nem veheti el, ha pedig valami rosszat akar azt senki nem harithatja el csak Ő.

Ezt tudatositsd a barataiddal!

2014. nov. 25. 20:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!