Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan tudunk ellenállni a...

KZitus kérdése:

Hogyan tudunk ellenállni a társasági nyomásnak?

Figyelt kérdés
2Mózes 23:2 " Ne kövesd a sokaságot a rosszban..."

2014. nov. 24. 19:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy van személyiségünk.

Aminek meg nem kell ellenállni, annak nem kell.

A legfontosabb, hogy nem sértjük meg a másik embert, legalábbis ne ez legyen az elsődleges cél. (az illetőnek meg nincs joga ránk erőszakolni semmit, mert akkor nem tisztel).

2014. nov. 24. 19:51
 2/15 anonim ***** válasza:
B.) Légy te maga a társaság.
2014. nov. 24. 19:57
 3/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy nagyívben elkerülöd az ilyen oldalakat... amúgy a véneid és a közretfelvigyázók mit szólnak ahhoz, hogy jehovatanu létdre fent vagy Zita?
2014. nov. 24. 20:30
 4/15 anonim ***** válasza:

Kedves Zitus!

Azért keresed erre a választ, mert ISMÉT pedofil botrány van nálatok, ráadásul a vének tudtak róla? Minden hónapra jut egy, ennyi még a katolikusoknál sincs!

Ha szeretnél ebből a fertőből kikerülni, akkor keresd Jézust, térj meg és bűneid megbocsátásra találnak.

2014. nov. 25. 07:26
 5/15 anonim ***** válasza:
na. én nem tudok semmiröl. a zitáék gyülekezetében pedofil van? miért nem volt benne a híradóban, vagy az újságban? már megint? abban a gyülekezetben több pedofil is volt már? honnan tudjátok ezt? kérek még információt.
2014. nov. 25. 08:45
 6/15 anonim ***** válasza:

én is kérem a pontos információt, mert már bocs de igazán hányingerem van ettöl a sok hüleségtöl.... Pontosan mikor közvetítte le a tv, és NEM kérem a blogosok linkjét, semmi bulvárt, hanem tényeket fiatalemberkék

Már ha a pástétomomat is bonton fel, ennek a kettönek a szeme pislog belöle rám, hát nem szörnyü?!

2014. nov. 25. 08:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne elfelejteni végre ezt a sok töménytelen bődületes marhaságot és végre átlagos, normális életet élni?

Most komolyan...

Érdekes rajtam nincsen társasági nyomás.

Olyan hitéletet élek amilyet én akarok, akkor és ott és főleg annyit iszom amikor nekem jólesik/megtehetem, fixen tudom, hogy kivel,mikor,miért,és hogyan éljek nemi életet, és az élet minden területéről megvan a magam álláspontja amihez tartom magamat.

Legyen önálló személyiséged, véleményed, életfelfogásod, ne mások mondják már meg hogyan éljem az életemet és mit higyjek, pláne ne hogyan.

NE LÉGY DROID!

2014. nov. 25. 09:23
 8/15 anonim ***** válasza:
csak akkor, ha szereted azt, amit Isten szeret, és gyűlölöd azt, amit Ő gyűlöl. illetve ha megbocsájtod másoknak az ellened elkövetett bűnöket, és továbbra is szereted az embereket, tiszteleten alapuló szeretettel.
2014. nov. 25. 10:20
 9/15 anonim ***** válasza:
kedves 6-os, akkor ez már üldözési mánia, fordulj orvoshoz vele. komolyan.
2014. nov. 25. 10:21
 10/15 anonim ***** válasza:
ezenkívűl azzal, hogy kihagysz betűket nem helyénvaló szavakból, még az ugyanúgy nem helyénvaló.pl:aki pedig megvetéssel teli, minősíthetetlen szóval illeti a testvérét, számot kell hogy adjon a Legfelsőbb Törvényszéknek; míg aki azt mondja: »Te hitvány bolond!«, méltó a tüzes gyehennára. de vajon ez akkor is igaz, ha ezt írod: te hitván bolond?
2014. nov. 25. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!